اعلان نتایج امتحان رقابتی ۸۱۶۵ بست های خالی اداری و معلمی در وزارت معارف

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۰ - ۱۴:۲۳
bn

نتایج امتحانات رقابتی ۸۱۶۵ بست معلمی و اداری(۸۰۸۶ معلمی و ۷۹ اداری) وزارت معارف که قبلا اخذ شده بود، اینک طی نشست مطبوعاتی به اشتراک معینان و شماری از روئسای مرکزی وزارت معارف و شیخ عبدالباقی حقانی رئیس عمومی اداره ملی امتحانات با رسانه ها همگانی شد.

در آغاز نشست الحاج مولوی عبدالخالق صادق معین تضمین کیفیت وزارت معارف، ضمن خوش آمد گویی حاضرین، مهمانان و خبر نگاران، پروسه اخذ امتحان رقابتی یاد شده را موفق بیان نموده، اذعان داشت که امتحان متذکره به همکاری اداره ملی امتحانات با اتخاذ تمهیدات خوب و تامین شفافیت کامل از متقاضایان اخذ گردیده که بدین وسیله لازم می بینم از همکاری های رهبری و مسئولین اداره ملی امتحانات در این راستا اظهار قدر دانی نمایم.

هکذا الحاج مولوی سخاءالله سعید معین تعلیم و تربیه وزارت معارف در کنار سخنرانی مبسوط شان در پیوند به موضوع، افزودند که: به تعداد ۳۵۶۴۰ تن داوطلبان در پروسه رقابت های بست های یاد شده ثبت نام نموده بودند.

متعاقبا رئیس عمومی اداره ملی امتحانات نیز پیرامون امتحان یاد شده، معلومات ارائه داشته، تصریح کرد که برای ایجاد یک نظام آموزشی مقتدر و پاسخگو مستلزم تطبیق اصل سپردن کار به اهل کار می باشد که جابجایی کادر های علمی در وزارت معارف به اساس لیاقت، مصداق این گفته ما است.

در ادامه مفتی حبیب الله نوری قتاده رئیس نشرات و روابط عامه وزارت معارف نیز در محوریت شفافیت و ضرورت امتحان متذکره صحبت نموده پایان موفقانه پروسه مذکور را به ملت علم پرور افغانستان و به ویژه آنانی که موفق به اخذ نمرات معیاری شده اند، تبریک گفت.

مراسم با قرائت دعائیه اختتام یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۳:۴
Background image

سال نو تعلیمی در سراسر ملک به گونه رسمی آغاز شد

طبق گزارشات واصله از ریاست معارف ولایت ها، سال جدید تعلیمی در ولایت ها و مناطق سردسیر کشور طی مراسم های خاص با حضور مسئولان معارف، مقامات ادارات ولایتی ا.مارت اسلامی، علمای کرام،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۲:۵۴
Background image

سال نو تعلیمی ۱۴۰۵ ولایت های سردسیر کشور طی مراسم خاصی آغاز شد

سال نو آموزشی ۱۴۰۵ خورشیدی با حضور رهبری محترم وزارت معارف، مقامات محترم عالی رتبه و شماری از اعضای محترم کابینه ا.مارت اسلامی افغانستان، مهمانان، علمای کرام، استادان و معلمان، طالبان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۴:۵۶
Background image

اطلاعیه وزارت معارف

در رابطه به عدم قناعت طلاب از نتایج امتحانات مراحل ثانویه و مافوق ثانویه مدارس دینی کشور

بدین وسیله به اطلاع آن عده طالبان العلم مدارس دینی کشور که امتحانات مراحل ثانویه و مافوق ثانویه. . .

بازگشت به اخبار