افتتاح تعمیر تدریسی یک باب مکتب به ارزش ۷ میلیون افغانی در ولایت غزنی

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۰ - ۱۵:۴
سیبسی

پروسه اعمار تعمیر تدریسی برای مکتب ابتدائیه معرفت اولیات در قریه زیتون ولسوالی جاغوری ولایت غزنی که چندی قبل به هزینه ۷ میلیون افغانی به حمایت مالی اهالی محل آغاز گردیده بود، اینک به گونه اساسی تکمیل گردیده و با حضور مسئولین معارف، علمای دینی، بزرگان قومی، معلمان و ده‌ها شاگرد آن ولسوالی رسما افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.

آمر معارف ولسوالی جاغوری در محفل افتتاح طی سخنانی گفت که تعلیم اساس پیشرفت و رفاه جامعه است و ایجاد نهادهای آموزشی گام مهمی برای آینده روشن جامعه به‌شمار می‌رود. وی افزود که حمایت مالی و معنوی مردم برای توسعه تعلیم و تربیه ارزشمند بوده و باید دوام پیدا کند.

ساختمان مکتب مذکور دارای شش صنف درسی، دو اتاق اداری، یک باب کتابخانه مجهز، سیستم منظم آب آشامیدنی صحی، برق و سایر ملحقات ضروری بوده و برای صدها شاگرد منطقه محیط مناسب آموزشی را فراهم کرده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۴۲
Background image

برای معلمان مکاتب شهر کابل نشست اصلاحی و آموزشی برگزار شد

از سوی کمیته انفاذ قانون امر با لمعروف و نهی عن المنکر و ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف، نشست یک‌ روزه اصلاحی و آموزشی برای شماری از معلمان مکاتب شهر کابل دایر شد.
در این نشست، محترم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۴۲
Background image

دعوت نامه رسانه یی

در پیوند به اخذ امتحان رقابتی ۲۹ بست اداری معارف ولسوالی های ولایت کابل
ریاست معارف ولایت کابل در نظر دارد با نظر داشت سپردن کار به اهل کار، اینک امتحان رقابتی ۲۹ بست خالی اداری معارف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۳۶
Background image

شروع کار ساختمانی تعمیر جدید برای یک مکتب در ولایت دایکندی

کار ساخت تعمیر جدید لیسه "دهن‌قل ساران" در ولسوالی اشترلی ولایت دایکندی در مساحت ۴ جریب زمین وقف شده از سوی مردم محل آغاز شد.
تعمیر مذکور که قرار است به مصرف ۶ میلیون افغانی به گونه. . .

بازگشت به اخبار