افتتاح پروژه ساخت و ساز یک باب مکتب به ارزش بیش از ۱.۵ میلیون افغانی در ولایت کندهار

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۷ - ۹:۴۱
kj

مسئولین معارف ولایت کندهار در خبرنامه گفته اند: اینک به همکاری یک نهاد حامی معارف برای لیسه رمباسی در مربوطات ولسوالی دند آن ولایت که کار نصب سیستم برق سولری، ساخت وضوء خانه و حفر یک حلقه چاه آب آشامیدنی به عمق ۱۰۵ متر، به هزینه یک میلیون و ۵۹۴ هزار افغانی قبلا آغاز شده بود به اتمام رسیده و در مراسمی گشایش یافت. قابل یادآوریست که سخنرانان از اتمام کار این پروژه اظهار خرسندی نموده و از فعالیت های وزارت معارف جهت فراهم آوری امکانات و سهولت های لازم برای اولاد وطن سپاسگزاری نمودند. وزارت معارف از حمایت و همکاری نهادهای مساعدت کننده معارف اظهار خوشی نموده و از فعالیت های شان قدردانی می کند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۰:۳۶
Background image

مساعدت نزدیک به ۲۵۰ هزار افغانی با سه باب مکتب در ولایت پکتیا

به هدف دسترسی بهتر شاگردان مکاتب به تعلیم و تربیه، مساعدت مالی ۲۴۳ هزار افغانیگی از سوی مردم ولسوالی زرمت ولایت پکتیا با لیسه های دولت‌زی، باتور و ایمنی آن ولسوالی صورت گرفته است که. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۰:۲۳
Background image

اعمار یک باب مکتب به هزینه بیش از ۲۱ میلیون افغانی در ولایت فاریاب

ساختمان جدید ابتدائیه المار در ولسوالی خواجه موسی ولایت فاریاب با حمایت مالی یکی از نهادهای همکار در بخش معارف به هزینه ۲۱.۳۴ میلیون افغانی طی مراسمی به بهره‌برداری سپرده شد.

رئیس. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۱۴:۵۷
Background image

آغاز کار پروژ‌هٔ‌ ترمیمات ۸ باب مکتب به ارزش بالغ بر ۴ میلیون افغانی در ولایت هرات

کار ترمیم و بازسازی ۸ باب مکتب در سطح ولسوالی‌های گذره و زیرکوه ولایت هرات آغاز شد.

این پروژه‌ها با همکاری یکی از نهادهای همکار معارف به ارزش مجموعی ۴ میلیون و ۴۸۰ هزار افغانی عملی می. . .

بازگشت به اخبار