امتحان تثبیت سویه تعلیمی در ریاست معارف ولایت هرات برگزار گردید

ریاست معارف ولایت هرات به هدف تثبیت سویه تعلیمی حدود ۱۱۰۰ تن م/جاهدین که نسبت مصروفیت های شان در ج/هاد، از پروسه درس عقب مانده بودند، امتحان تثبیت سویه را برگزار نمود.
الحاج مولوی رحمت الله جابر رئیس معارف ولایت یاد شده در حالی که مسئولین ریاست معارف و شماری استادان و علمای کرام نیز حاضر بودند از پروسه امتحان دیدن نمودد.
موصوف ضمن تمجید از کارکرد های آنها در دوران ج/هاد، مسئولین را به عدالت توصیه نموده و برای شاملان از شفافیت در امتحان مذکور اطمینان داد.
وی اذعان داشت: در نظر است تا کسانی که نمرات معیاری امتحان را کسب کنند به صنوف یازدهم و دوازدهم مکاتب معرفی شده و می توانند به تعلیمات شان در مکاتب نزدیکی خویش ادامه دهند.
در ادامه چند تن از شاملان امتحان به نمایندگی از دیگران، صحبت نموده از اهتمام رهبری وزارت معارف مبنی بر فراهم آوری سهولت های درسی برای شان قدردانی کردند.