اهدای زمین برای اعمار مدرسه در ولایت بلخ
یک تن مادران دین دوست و معارف پرور ولسوالی دهدای ولایت بلخ، موازی ۴۰۰ متر مربع زمین، ملکیت شخصی شان را به ارزش ۲۵۰هزار افغانی برای اعمار مدرسه دینی نورالمدارس در روستای خاصه پز ولسوالی یاد شده، اهدا نمود.
اسناد زمین مذکور طی محفلی با اشتراک منسوبین معارف، علمای کرام، بزرگان قومی و محاسن سفیدان قریه رسما به آمریت معارف دهدادی تسلیم داده شد.
به گفته قریه دار روستای متذکره، این خانم دین پرور قرار بود از فروش حویلی خویش به قیمت ۲۵۰ هزار افغانی، عازم حج بیت الله شریف شود، اما به نسبت کهولت سن، نا توانی جسمانی و علاقمندی فراوان به دین مقدس اسلام، حویلی متذکره را برای اعمار مدرسه وقف نمود.
مسئولین معارف بلخ در صحبت های شان به استناد حدیث مبارک رسول اکرم( صلی الله علیه وسلم ) اهدای زمین به مدرسه را از سوی ایشان، صدقه جاریه توصیف نموده، از سخاوت و دین دوستی شان اظهار قدردانی نمودند و از بارگاه ایزد متعال برای شان اجرعظیم مسئلت کردند.
