اهدای ٩٢٠٠٠ متر مربع زمین به معارف ولایت بغلان از سوی مردم

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۶ - ۱۲:۵۹
11

اخیرا ریاست معارف ولایت بغلان طی یک خبر نامهء اعلام داشت که در طول سال ۱۴۰۲ هجری شمسی، مردم علم پرور ولایت بغلان در مرکز و ولسوالی ها های آن ولایت به هدف اعمار و ساخت مکاتب و‌مدارس، مجموعا به مساحت ۹۲۰۰۰ متر مربع زمین ملکیت های شخصی شان را به ریاست معارف ولایت مذکور اهدا، نموده اند.

رهبری وزارت معارف و ریاست معارف ولایت بغلان از بابت حس معارف دوستی باشندگان این ولایت اظهار قدر دانی نموده و این کمک های آنها را در زمره صدقات جاریه برای آنان دانستند.

طبق یک خبر دیگر در همین مدت برای ۶۵ باب مدرسه دینی دیوار احاطه اعمار و چاه آب نیز ترمیم و حفر گردیده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۰:۱۱
Background image

برای یک مکتب در مربوطات ولایت لوگر صنوف درسی ساخته می شود

 
کار ساخت ۵ باب صنف درسی برای مکتب متوسطهٔ چهلتن در ولسوالی بره کی برک ولایت لوگر آغاز شد که هزینهٔ ساخت آن ها حدود ۲۰۰ هزار افغانی برآورد شده و از سوی باشندگان علم‌دوست منطقه تأمین می. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۹:۵۴
Background image

جذب ۳۰۰ تن فرزندان مهاجران بازگشت کننده به وطن به مکاتب شهر کابل

ریاست معارف شهر کابل در نزدهمین مرحله امتحانات تثبیت سویه تعلیمی، از ۳۰۰ تن اطفال مهاجران عودت کننده به هدف جذب شان به مکاتب شهر کابل، امتحان ارزیابی سطح تعلیمی اخذ کرد.
محترم مولوی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۹:۵۱
Background image

با یک مکتب در شهر کابل ۳۰۰۰ جلد کتاب درسی کمک شد

برای شاگردان لیسهٔ عالی پلچرخی در مربوطات ناحیه دوازدهم شهر کابل، از سوی شورای محل به تعداد ۳۰۰۰ جلد کتاب درسی کمک شد.
مسوولان معارف حوزه تعلیمی دوازدهم شهر کابل، از حمایت های مردم محل. . .

بازگشت به اخبار