برای یک تعداد شاگردان مستحق لیسه نخبگان ولایت هرات مساعدت صورت گرفت

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۸:۵۵
پظسز

برای ۲۸ تن از شاگردان نیازمند لیسهٔ نخبگان ولایت هرات، از سوی یک بنیاد خیریه، طی محفلی با حضورمحترم مولوی محمد رحمانی، رئیس معارف آن ولایت؛ لباس، بکس های مکتبی، قرطاسیه و ۲۸ عراده بایسکل توزیع شد.
رئیس معارف ولایت هرات، در جریان این برنامه ضمن قدردانی ازحمایت‌های بنیاد‌های خیریه متذکره، چنین اقدامات را در راستای ترویج فرهنگ حمایت از شاگردان نیازمند مکاتب با اهمیت دانسته و از سایر نهادهای خیریه و تجار نیز خواست تا شاگردان بی بضاعت و بی سرپرست را مورد حمایت های مستمر خویش قرار دهند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴
Background image

رئیس عمومی امور کارکنان وزارت معارف در یک سفر رسمی عازم ولایت بادغیس شد

هیئتی به رهبری محترم الحاج مولوی جنت‌گل عزیز، رئیس عمومی امور کارکنان وزارت معارف به ولایت بادغیس سفر کرده و طی نشستی با محترم الحاج مولوی محب الله احسان رئیس معارف و آمران برنامه‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۱
Background image

برگزاری برنامه‌های ارتقای ظرفیت برای ۶۷۵ تن از معلمان، آمران، سرمعلمان و اعضای شوراهای تعلیمی مکاتب در ولایت بغلان

از آغاز سال تعلیمی ۱۴۰۵ هـ.خ تا اکنون، در راستای ارتقای ظرفیت مسلکی و بهبود کیفیت روند آموزشی، برنامه‌های آموزشی و کارگاه‌های انکشاف مسلکی در ولایت بغلان برگزار شده که حدود ۳۷۵ تن. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

وقف قطعه زمینی به ارزش ۶۰۰ هزار افغانی برای یک مکتب در ولایت کندز

یک قطعه زمین به ارزش ۶۰۰ هزار افغانی برای مکتب ابتدائیه شهید مولوی نجم الدین در ولسوالی چهاردره ولایت کندز از طرف مردم دین دوست و معارف دوست این محل اهدا شده است.
الحاج مولوی لعل جان. . .

بازگشت به اخبار