برگزاری امتحان تثبیت سویه تعلیمی در ولایت لغمان

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۳ - ۱۵:۱۶
852

ریاست معارف ولایت لغمان، برای شماری از م/جاهدین ا.ا.ا که به دلیل مصروفیت های ج/هادی نتوانسته بودند دوره تعلیمی مکتب را تکمیل نمایند، امتحان تثبیت سویه تعلیمی برگزار نمود.

مولوی شاه جهان ساجد رئیس معارف ولایت لغمان گفته است: در این امتحان حدود ۹۰۰ تن شرکت کرده بودند.

موصوف از تامین شفافیت در پروسه امتحان اطمینان داده و تاکید نمود که کامیابان این آزمون در صنوف یازدهم و دوازدهم مکاتب رسمی کشورغرض تکمیل دوره های تعلیمی شان جذب خواهند شد.

اشتراک کننده گان امتحان از فراهم شدن زمینه آموزش برای شان خوشحال اند و از سایر هم وطنان می خواهند که با استفاده از فرصت های فراهم شده، تعلیمات شان را تکمیل نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۲:۴۴
Background image

ایجاد اتاق های لابرتوار برای شماری مکاتب ولایت پکتیکا به هزینه بیش از ۴۶۰ هزار افغانی

به هدف دسترسی شاگردان به تدریس تجربی، برای چهار لیسه در ولسوالی های زیروک، اومنه ارگون و یوسف‌خیل ولایت پکتیکا اتاق های لابراتور مجهز به هزینه ۴۶۶ هزار و ۴۹۵ افغانی از بودیجه معارف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۲:۲۷
Background image

تهداب گذاری ساختمان یک‌باب مکتب در ولایت دایکندی

سنگ بنای تعمیر لیسه مملوق در مربوطات ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی که قرار است با هزینه ۲ میلیون افغانی روی قطعه زمینی به مساحت ۲.۵ جریب که از سوی اهالی آن ولسوالی برای اعمار لیسه یاد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۲:۱۶
Background image

فشرده چند خبر از معارف مرکز و ولایات

- کابل:
کارگاهی تحت عنوان گزارش نویسی و گزارش دهی آنلاین برای کارمندان و مسئولین ریاست معارف ولایت کابل برگزار گردید که الی ۴ روز ادامه خواهد داشت.

- پکتیا:
سیمینار یک روزه فرهنگی در. . .

بازگشت به اخبار