جذب اطفال بیشتر به مکاتب ولایت دایکندی در سال جدید تعلیمی۱۴۰۳

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۲/۴ - ۱۵:۱۶
33

ریاست معارف ولایت دایکندی در خبر نامه، از افزایش شاگردان جدیدالشمول در مکاتب آن ولایت خبر داده، تصریح کرد که در سال روان تعلیمی جمعا در مکاتب آن ولایت به تعداد ۱۸ هزار طفل ثبت نام نموده اند.

قاری عنایت الله سهار رئیس معارف ولایت یادشده، دلایل افزایش شاگردان را غرض آموزش، انگیزه و علاقمندی خانواده ها به تعلیم و تربیه فرزندان شان، فراهم آوری سهولت های تعلیمی در بخش های علوم دینی و عصری از سوی وزارت معارف و ایجاد فضای امن در کشور عنوان نمود.

موصوف برای اهالی آن ولایت اطمینان داد که وزارت معارف در روشنایی هدایات رهبری ا.ا. و وفق پالیسی خویش در جهت مهیا نمودن هر چه بیشتر زمینه های تعلیمی و تربیتی متوازن برای اولاد وطن در سراسر کشور، درگسترش و ایجاد نهاد ها و مراکز تعلیمی علوم دینی و عصری تلاش های شبانه روزی نموده و می نماید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۹:۵۲
Background image

وزارت معارف سیمیناری را درباره تطبیق رشته‌بندی در ۳۹ باب مکتب متوسطه برگزار کرد

وزارت معارف تحت عنوان «تطبیق رشته‌بندی در ۳۹ باب مکتب متوسطه» سیمیناری را برای ۲۴۰ تن مسوولان ریاست‌های مرکزی و ولایتی برگزار کرد. 
هدف از این سیمینار ارایه رهنمودهای لازم در مورد تطبیق. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۴۵
Background image

اشتراک مسوولان و معلمان یکی از ولسوالی‌های ولایت دایکندی در ورکشاپ مسلکی


ورکشاپ سه‌روزه‌ای به هدف بهبود کیفیت آموزشی و تقویت ظرفیت‌های مسلکی در ولسوالی کجران ولایت دایکندی، با حضور مسوولان معارف و جمعی از معلمان و مسوولان مکاتب آن ولسوالی آغاز شد.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۳۹
Background image

ارزیابی سطح تعلیمی حدود  ۱۰۰۰ تن طفل مهاجر عودت کننده در ولایت هرات 

ریاست معارف ولایت هرات، از حدود ۱۰۰۰ تن فرزندان مهاجرانی که تازه به کشور عودت نموده اند، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
محترم مولوی محمد رحمانی، رئیس معارف ولایت هرات، حین نظارت از. . .

بازگشت به اخبار