جلسه مشترک وزارت های معارف و امور مهاجرین در مورد مسوده تفاهمنامه همکاری دوجانبه

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۲۴ - ۹:۴۰
د پوهنې او مهاجرینو  وزارتونو تر منځ د دوه اړخیزې همکاري د هوکړه لیک پر محتویاتو د کتنې غونډه ترسره شوه

نمایندگان وزارت های معارف و امور مهاجرین محتوای مسوده تفاهمنامه همکاری دو جانبه وزارت های مذکور، طی جلسه ای بحث و تبادل نظر نمودند.
در این نشست مشورتی از جانب وزارت معارف، مولوی عبدالحکیم همت آخندزاده، رئیس عمومی نصاب و انکشاف مسلکی معلمین و از طرف وزارت امور مهاجرین، مولوی محمود الحق احدی رئیس پلان، قاری احمدالله هاشمی رئیس بخش حمایت حقوقی و سید جاوید هاشمی مسئول امور هماهنگی آن وزارت اشتراک داشتند.
مجلس با قرائت آیاتی از قرآنکریم آغاز شده، سپس رئیس عمومی نصاب و انکشاف مسلکی معلمین وزارت معارف تشریف آوری مهمانان را خوش آمدید گفته، در مورد اهمیت و مزایای تفاهمنامه یاد شده صحبت نمود.
موصوف تصریح کرد: تفاهمنامه ایکه قرار است میان این دو وزارت به امضاء برسد، فضای هر چه بیشتر هماهنگی و همکاری های دو جانبه را میان هردو وزارت تحقق بخشیده و در امور مربوطه سهولت های لازمی را فراهم می نماید.
متعاقبا متن مسوده تفاهمنامه به خوانش گرفته شده و بالای محتوای آن بحث های تفصیلی صورت گرفته و بعد از مشوره ها و تبادل نظریات، در برخی از موارد آن تعدیلات به وجود آمد.
قابل یاد دهانیست که در نظر است هر چه زود تر این تفاهمنامه به صورت رسمی میان وزارت های مذکور به امضاء رسیده و به منصه اجراء قرار گیرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۴۵
Background image

معین محترم تعلیم و تربیه وزارت معارف از لیسه عبدالهادی داوی در شهر کابل بازدید کرد

محترم شیخ عبدالمالک حقانی معین تعلیم و تربیه وزارت معارف و تیم همراه از لیسه عبدالهادی داوی مربوط ناحیه نهم شهر کابل بازدید و نظارت کرد.
در این بازدید، علاوه بر بررسی امور انکشاف مسلکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۳۲
Background image

تهداب تعمیر جدید یک مدرسه در ولسوالی مقر ولایت غزنی گذاشته شد

سنگ تهداب تعمیر جدید مدرسهٔ دینی «نجم المدارس» طی مراسمی در ولسوالی مقر ولایت غزنی گذاشته شد. 
این تعمیر که به هزینهٔ نزدیک به یک میلیون افغانی، به حمایت مالی مردم و شورای تعلیمی منطقه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۲۶
Background image

برای یک مکتب در ولایت زابل تعمیر جدید ساخته می شود

سنگ تهداب تعمیر جدید مکتب ابتدائیه علی‌داد در ولسوالی خاک افغان ولایت زابل روی قطعه زمین وقف شدهٔ دو جریب از سوی مسوولان معارف آن ولایت گذاشته شد.
این تعمیر به حمایت مالی مردم محل و. . .

بازگشت به اخبار