حفرحلقه های چاه آب آشامیدنی به ارزش مجموعی ۲۸۹ هزار افغانی در شماری از مکاتب ولایت کابل

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۲ - ۹:۵۹
kjh
پروژه حفر چهار حلقه چاه آب آشامیدنی برای لیسه های آق سرای، امیر حبیب الله و ابتدائیه های خواجه و بوینقره در مربوطات ولسوالی کلکان ولایت کابل که چندی قبل به هزینه کلی ۲۸۹ هزار و ۷۰۰ افغانی به همکاری یکی از شخصت های معارف دوست آغاز گردیده بود، اینک از طرف مولوی عبدالحق حقانی رئیس معارف ولایت کابل افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.
رئیس معارف ولایت کابل ضمن دیدار و بررسی مکاتب مذکور از حفر این چاه ها جهت دسترسی شاگردان به آب آشامیدنی صحی استقبال نمود‌.
وزارت معارف از حمایت های مادی و معنوی مردم کشور در راستای ارتقا نظام معارف قدردانی میکند.

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۵:۲۱
Background image

آغاز ورکشاپ ارتقای ظرفیت برای معلمین و آمرین مکاتب در ولایت دایکندی

ورکشاپ آموزشی شش‌روزه تحت عنوان ترویج آموزش و یادگیری مؤثر به هدف ارتقای ظرفیت‌های مسلکی ۸۶ تن از معلمین و آمران مکاتب ولسوالی‌های کجران و کیتی ولایت دایکندی، به همکاری یک نهاد همکار و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۵:۱۹
Background image

معاون ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف طی یک سفر رسمی به ولایت کاپیسا عزیمت نمود

محترم مولوی بسم الله حسان معاون ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف که در رأس یک هیئت رسمی به ولایت کاپیسا سفر نموده است، با الحاج مولوی محمد فرید حقانی، رئیس معارف آن ولایت، در پیوند به. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۲:۵۷
Background image

گزارش هفته‌وار از فعالیت‌های ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

در هفتهٔ گذشته، در کمیتهٔ تطبیق امر بالمعروف و نهی عن‌المنکر وزارت معارف، پیرامون شماری از موضوعات مهم بحث‌های همه‌جانبه صورت گرفت.
هم‌زمان، از سوی مسئولان ریاست دعوت و ارشاد، درس‌های. . .

بازگشت به اخبار