دیدار شماری از روئسای معارف ولایات با سرپرست محترم وزارت معارف

به نمایندگی از سایرین، رئیسان معارف ولایت های کابل، میدان وردگ، بامیان، کاپیسا، غزنی و لوگر با محترم الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف دیدار و در محوریت وضعیت روند تعلیم و تربیه در ولایت ها با هم بحث های مفصل و تبادل نظر نمودند.
روئسای معارف ولایت های یاد شده هر یک بالنوبه به صورت کل پیرامون وضعیت تعلیمی، اداری و سایر موضوعات مرتبط به معارف ولایات صحبت نموده، مشکلات و چالش های فرا راه فعالیت های مدارس و مکاتب و نحوه تعامل با نهاد های همکار با معارف در ولایات و یک سلسله پیشنهادات و نظریات شان را با رهبری محترم وزارت در میان گذاشتند.
در مقابل، سرپرست محترم وزارت معارف ضمن استماع صحبت های مسئولاین مذکور، تشریف آوری آن ها را خیر مقدم گفته، با تحسین از کارکرد های ریاست های معارف ولایات در امر تقویه کیفیت تعلیمی و توسعه نهاد های تعلیمی، در پیوند به نظریات ارائه شده بعد از غور و بررسی دقیق هدایات لازمی و وعده همکاری سپرده و به حل چالش های متذکره اطمینان داد.