دیدار معین تعلیم و تربیه وزارت معارف از ریاست عمومی نصاب و انکشاف مسلکی معلمین این وزارت

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۱۷ - ۹:۳
د پوهنې وزارت د ښوونې او روزنې معین د نصاب او ښوونکو د مسلکي پراختیا له عمومي ریاست څخه لیدنه وکړه

الحاج مولوی سخاءالله سعید معین تعلیم و تربیه وزارت معارف، در راس یک هیئت، از ریاست عمومی نصاب و انکشاف مسلکی معلمین دیدن نمود.
نخست مسئولان ریاست مذکور، تشریف آوری معین وزارت معارف را خیرمقدم گفته و در مورد امور یومیه آن ریاست برای  هیئت معلومات ارائه کردند.
متعاقبا معین وزارت معارف تلاش های منسوبان ریاست عمومی نصاب و انکشاف معلمین  را ستوده، افزود: نصاب در نظام  تعلیمی حیثیت قلب را دارد، پس لازم است تا مسئولان و کارمندان ریاست عمومی یاد شده و ریاست مربوطه آن در امور محوله خود متوجه این اصل بوده و به وظایف خویش به وقت و زمان معین آن حاضر باشند.
سپس مسئولان و کارمندان  ریاست عمومی نصاب از تشریف آوری معین وزارت معارف، اظهار خوشنودی کرده و پیشنهادات  خود را با ایشان در میان گذاشتند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۲
Background image

افتتاح پروژه حمایتی معارف از سوی وزیر معارف در ولایت بامیان 

محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا، وزیر معارف که طی یک سفر رسمی به ولایت بامیان عزیمت کرده است، پروژه حمایت از معارف که در ولایت بامیان از سوی یک نهاد همکار به ارزش ۶۶۶ هزار و ۲۹۸ دالر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۵
Background image

نشست رهبری وزارت معارف در مورد تطبیق مؤثر رهنمود استخدام

تحت ریاست محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا وزیر معارف و با حضور محترم الحاج مولوی صبغت‌الله وصیل معین مالی و اداری، شماری از رؤسای مرکزی و ولایتی و کارشناسان، نشست روی خط در رابطه به. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۲
Background image

سفر رئیس تشکیل وزارت معارف به ولایت تخار

محترم مفتی عبدالحلیم حلیمی، رئیس تشکیل وزارت معارف که در یک سفر کاری به ولایت تخار عزیمت کرده، با محترم مولوی محمد اسماعیل ابو احمد، رئیس معارف آن ولایت دیدار و گفتگو نمود.
رئیس تشکیل. . .

بازگشت به اخبار