راپور هفتگی کار و فعالیت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۰:۳۸
123

در هفته که گذشت، بنا به هدایت الحاج مولوی جمعه خان سروری رئیس دعوت و ارشاد وزارت معارف، مسئولین ریاست مذکور در دیدار با مدیران ۲۵ باب مکاتب خصوصی نواحی اول، دوم و ششم شهر کابل؛ جهت عملی سازی یونیفورم شاگردان مکاتب به اساس اصول اسلامی و عرف افغانی هدایات لازم را به آن ها سپردند.

مسئولین مراکز تعلیمی مذکور با خوشحالی تمام هدایات را پذیرفته و عملی نمودن آن را برای متعلمین گام مثبت تلقی نمودند.

هکذا در هفته گذشته جریان دروس برای کارمندان هسته مرکزی به گونه عادی تداوم یافت.

هم چنان گزارشات واصله از حوزه های تعلیمی ریاست معارف شهر کابل، ریاست های معارف ولایات و آمریت های معارف ولسوالی ها، حاکی از آن است که حلقات درسی کارمندان نهاد های یاد شده، کما فی‌السابق جریان داشته است و هم چنان هیئت های ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف با کارمندان شماری از ریاست های هسته مرکزی از نزدیک دیدار کرده و برای آن ها توصیه های لازم صورت گرفته است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۵:۷
Background image

ساخت صنوف جدید درسی برای یک مکتب درولایت لوگر

به گفته مسئولین معارف ولایت لوگر، به مصرف ۵۰۰ هزار افغانی برای مکتبی در روستای شش قلعه مرکز ولایت لوگر به کمک اهالی منطقه سه صنف درسی جدید به صورت پخته و اساسی اعمار شد که زمینه فراگیری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۳:۵۵
Background image

نزدیک به ۱۰۰ تن فارغان دارالعلوم امام ابوحنیفه (رح) سند فراغت دریافت نمودند

از سوی معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف، برای ۹۹ تن از فارغان صنوف چهاردهم و دوازدهم دارالعلوم امام ابوحنیفه (رح) محفل فراغت برگزار شد.
در این محفل، محترم الحاج مولوی کرامت‌الله. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۳:۲
Background image

نظارت معین محترم تضمین کیفیت وزارت معارف از جریان امتحانات معیاری مکاتب شهر کابل

محترم الحاج مولوی عبدالخالق صادق، معین تضمین کیفیت وزارت معارف، در چهارمین و آخرین روز امتحانات معیاری از لیسه عبدالعلی مستغنی در ناحیه ششم شهر کابل بازدید و از برگزاری امتحانات مذکور. . .

بازگشت به اخبار