مروری بر چند خبر کوتاه از معارف ولایات

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۲/۴/۲۱ - ۱۴:۳۵
123

پروان

جلسه سکتوری ریاست معارف ولایت پروان برگزار گردید.  
در این جلسه ادارات همکار راپور فعالیت ها و دستاورد های موجود شان را ارائه و برنامه های آینده خود را نیز با اعضای مجلس شریک نمودند. 
مفتی محمد حسن حقانی رئیس معارف آن ولایت از شاملان مجلس خواست تا در جهت تطبیق پلان های مطروحه با آن ریاست، همکاری تنگاتنگ داشته باشند.

کندز

الحاج محمد اسمعیل ابو احمد رئیس معارف ولایت کندز از امور اداری، تدریسی و فعالیت  لیلیه مدرسه ج/هادی آن ولایت نظارت کرده به مسئولین هدایت داد تا روی بلند رفتن کیفیت درسی سعی و تلاش جدی نموده و در مصارف لیلیه و سایر بخش ها صرفه جویی کنند. 

پنچشیر

آمریت تعلیمات اسلامی ریاست معارف پنجشیر، طی نشست مشورتی با مسئولین مربوطه، روی تسریع امور اداری و به کارگیری تدریس شاگرد محور، ایجاد تسهیلات در روند کاری، ارتقای ظرفیت معلمین و استادان، تطبیق ساختار تشکیلاتی و ایجاد مدارس جدید درتمام ولسوالی های آن ولایت بحث و تبادل نظر نمود.

لوگر

جلسه سکتوری ریاست معارف ولایت لوگر تحت نظر مولوی جنت گل عزیز رئیس معارف آن ولایت با اشتراک نماینده گان ۱۲ نهاد ا/مارتی و همکار برگزار گردید. 
در این نشست، مسئولین ادارات و نهادهای همکار با معارف لوگر، پلان های اجرا شده و برنامه های روی دست داشته شان را ارایه نموده و خواهان فراهم سازی تسهیلات کاری گردیدند. 
رهبری ریاست معارف آن ولایت از همکاری نهادهای یاد شده قدردانی نمود و از آنان خواست تا فعالیت های شان را در هماهنگی با ریاست معارف اجراء نمایند.

لغمان

آمریت معارف ولسوالی علینگار و لایت لغمان طی جلسه ی  با آمران و مدیران مکاتب آن ولسوالی،  با آنها روی مسایل ضروری بحث کرده و در راستای مشکلات معاشات معلمین هدایت داد.
 

 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۲:۱۴
Background image

برای ساخت یک مکتب در ولایت زابل، ده جریب زمین اهدا شد

سنگ تهداب تعمیر جدید مکتب حضرت عمر فاروق (رضی‌الله‌عنه) در ولسوالی شملزو ولایت زابل به روی قطعه زمین گذاشته شد که از طرف باشندگان این ولسوالی به معارف اهدا شده است.
این تعمیر که با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۲:۱۰
Background image

ساخت یک محراب مسجد برای طلاب یک مدرسه در ولایت پکتیکا

از سوی مردم محل برای مدرسه دینی نورالعلوم در ولسوالی وزی زدران ولایت پکتیا، یک محراب مسجد به هزینه دو میلیون افغانی اعمار می شود که کارهای ساختمانی آن تا پنجاه درصد تکمیل شده است.
محترم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۲:۵
Background image

نصب سیستم های برق آفتابی و آب رسانی برای یک باب مکتب در ولایت لوگر

برای مکتب متوسطه آببازک در ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر، سیستم های برق آفتابی و آب پاک آشامیدنی نصب و فعال شدند که حدود ۴۳ هزار و ۵۰۰ افغانی هزینه برداشته و مصارف آن از طرف مردم محل. . .

بازگشت به اخبار