نظارت وزیر محترم معارف از جریان امتحانات معیاری مکاتب در مربوطات ناحیه دهم شهر کابل

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۰:۶
5644564

محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا، وزیر معارف کشور، از برگزاری امتحانات معیاری شاگردان مکاتب مربوط ناحیه دهم شهر کابل در لیسه عالی امانی شهر کابل بازدید به عمل آورد.
وزیر محترم معارف ضمن نظارت از برگزاری امتحانات مذکور، هدف اصلی این فرآیند را تأمین شفافیت، بهبود کیفیت آموزش و معیاری سازی امتحانات بیان نمود.
وی هم چنین افزود که در تلاش هستیم تا این پروسه را در ۵ سال آینده به تمام ولایت های کشور گسترش دهیم.
شایان ذکر است که امتحانات یاد شده در مضامین تعلیم و تربیه اسلامی، زبان، کیمیا و ریاضی اجرا خواهد شد و طبق برنامه از ۴۱۸۲۲ تن دانش‌آموزان صنف دهم مکاتب رسمی و خصوصی در ۱۶ حوزه تعلیمی و ۳۰ محل شهر کابل اخذ خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۴:۵۹
Background image

رئیس تفتیش وزارت معارف در یک سفر رسمی به ولایت غزنی عزیمت نمود

محترم قاری عتیق‌الله موذن، رئیس تفتیش وزارت معارف به ولایت غزنی سفر نموده و با محترم الحاج مولوی میر نصیر احمد حسینی، رئیس معارف این ولایت  دیدار و گفتگو کرد.
در آغاز این نشست، رئیس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۴:۵۶
Background image

افتتاح ساختمان های جدید ۱۰ مکتب و مدرسه به هزینه ۶۰ میلیون افغانی در ولایت پکتیکا

برای ۹ مکتب و یک مدرسه دینی در ولسوالی‌های مربوط به خط فرضی دیورند در ولایت پکتیکا، ساختمان‌های جدیدی اعمار گردیده و طی محفلی رسماً به بهره‌برداری سپرده شدند.
در مراسم افتتاح این پروژه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۴:۵۲
Background image

ترمیم دو باب مکتب به هزینه بیش از  یک میلیون افغانی در ولایت کنر    

پروژه‌های ترمیماتی دو باب مکتب که چندی قبل از سوی یک نهاد همکار با معارف در ولسوالی نورگل ولایت کنر به هزینه ۱ میلیون و ۵۲ هزار و  ۷۳۲ افغانی آغاز گردیده بود، اینک تکمیل و در حضور. . .

بازگشت به اخبار