چند خبر کوتاه از معارف ولایات
کابل
مولوی صبغت الله وصیل معین منابع و اداره وزارت معارف با مولوی عبدالحق حقانی رئیس معارف شهر کابل دیدار وملاقات نموده، علاوه از صحبت در مورد برخی مسائل مهم تعلیمی، پیرامون زمین های غصب شده ریاست معارف شهر کابل و چگونه گی استرداد دوباره آن به ملکیت این اداره بحث و گفتگو کردند.
بغلان
هيئت رياست نظارت و ارزیابی معینيت تضمين کيفيت وزارت معارف به ولايت بغلان رفته و قرار است فعالیت های اداری، تدریسی و مالی ریاست معارف آن ولایت را بررسی نمایند.
بامیان
استاد محمد اکبری عضو پیشین مجلس سنا و معاون شورای علماء اهل تشیع افغانستان با مولوی رحمت الله قندیلی رئیس معارف ولایت بامیان دیدار نمود. در این دیدار دو طرف راجع به تعلیم وتربیه باکیفیت درمکاتب و مدارس دینی ولایت بامیان بحث وتبادل نظر نموده و بر تامین وحدت میان اقوام تاکید نمودند.
هرات
مسابقهٔ بزرگ سیرتالنبی (صلی الله علیه وسلم) میان۸۵۳ تن شاگردان مکاتب خصوصی ولسوالی انجیل ولایت هرات برگزار گردید.
آمر تعلیم و تربیه ریاست معارف آن ولایت، هدف از برگزاری این مسابقه را آشنایی بیشتر شاگردان با سیرت پیامبر بزرگ اسلام (صلی الله علیه و سلم) عنوان نمود.
غزنی
ریاست معارف ولایت غزنی با راه اندازی یک برنامه آزمون جمعی از نزد ۷۰ تن داوطلب واجد شرایط امتحان اخذ نمود تا کامیابان این پروسه را به صفت معلم در مدارس دور افتاده آن ولایت استخدام نمایند.
