کمک یک نهاد خیریه به مدارس ولایت غزنی

یک نهاد خیراندیش در ولایت غزنی، برای شاگردان۵۰ باب مدرسه دینی آن ولایت، هزار بسته، مواد خوراکی کمک نمود.
این مواد غذایی که شامل آرد، برنج، روغن، لوبیا، نخود، بوره و برخی مواد مورد ضروت خانواده ها میباشد در همکاری وهماهنگی با ریاست معارف آنولایت به مدارس و از آن طریق به شاگردان توزیع گردید.
مسئولین ریاست معارف غزنی گفتند: نهاد متذکره علاوه بر کمک مواد خوراکی، ۸۰ بسته کتاب های حدیث شریف و یک هزارو ۱۴۰ جلد کتاب تجوید قرانکریم را نیز به مدارس این ولایت همکاری نموده است.
رهبری وزارت معارف از احساس وطن دوستی و معارف پروری نهاد ها و اهالی ولایت غزنی در راستای کمک به معارف، تشکری می نماید.
آمر تعلیم و تربیه ریاست معارف ولایت یاد شده خاطر نشان ساخت که برخی نهادهای دیگر نیز وعده چنین همکاری ها را با مدارس دینی غزنی سپرده اند.