گرامی داشت از سیزدهم میزان روز جهانی معلم در ولایت بدخشان

media-moe
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۴ - ۱۲:۵۵
گرامی داشت از سیزدهم میزان روز جهانی معلم در ولایت بدخشان

وزارت معارف_بدخشان: از ۱۳ میزان روز جهانی معلم با حضور داشت محمد ذکریا" سودا" والی ولایت، عبدالسمیع"ابدیار " رئیس معارف، روسای ادارات دولتی و غیر دولتی، معاونین و کارمندان ریاست معارف، علما، رئیس و اعضای جامعه مدنی، رئیس و اعضای شورای حمایت از معارف، آموزگاران، دانش آموزان، بانوان و جوانان تجلیل و گرامی داشت بعمل آمد.

در نخست عبدالسمیع" ابدیار" رئیس معارف ضمن تبریکی این روز با افتخار و خوانش پیام محترمه رنگینه "حمیدی" سرپرست وزارت محترم معارف حضور تمام مسوولین و نهاد ها را در این محفل خوش آمدید گفت و بیان نمود که معلم چراغ روشن یک جامعه متمدن و آینده ساز است که باید مورد توجه مسوولین حکومتی و مردمی قرار داشته باشند.

از سوی دیگر محمد ذکریا " سودا "والی ولایت ضمن تبریکی روز جهانی معلم گفت: تقدیر از روز معلم نباید انها به روز معلم خلاصه شود، بلکه هر روز روز معلم است وباید همیشه از آنها قدر دانی و حمایت کرد.

والی ولایت با ابراز قدر دانی از رهبری معارف بیان داشت که با مدیریت سالم و آموزش درست، امسال دانش آموز بدخشانی درجه چهارم را در کانکور در سطح کشور از آن خود کرد و باید تلاش شود تا سال های بعد شاهد اول نمره عمومی بوده باشیم.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۵:۳۹
Background image

نشست علمی و مسلکی با مدیران مکاتب نواحی شانزده‌گانه در ریاست معارف شهر کابل دایر شد

ریاست معارف شهر کابل به‌منظور تنظیم بهتر امور آموزشی، ارتقای کیفیت تعلیم، تقویت امور اداری و افزایش مؤثریت مدیریت مکاتب، یک نشست گستردهٔ علمی، مسلکی و آموزشی را با مدیران مکاتب نواحی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۵:۳۶
Background image

تطبیق برنامه های ارتقای ظرفیت برای کارکنان اداری ریاست معارف ولایت میدان‌وردگ

 برای ۵۲ تن کارمندان اداری هسته مرکزی ریاست معارف ولایت میدان وردگ، یک نشست علمی و آموزشی سه‌روزه در بخش اداره و مدیریت آغاز شد.
محترم مولوی الحاج عبدالحق حقانی، رئیس معارف ولایت یاد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۵:۳۲
Background image

برای طلاب بی سرپرست مدارس دینی ولایت لـوگر لباس کمک شد

برای ۳۰ تن طلاب بی سرپرست و بی بضاعت مدارس دینی ولایت لوگر، از سوی یک‌نهاد خیریه البسه مساعدت شد.
به گفته مسوولان ریاست معارف ولایت مذکور، بسته‌های البسه یاد شده که ارزش آن حدود ۱۸ هزار. . .

بازگشت به اخبار