گرامی داشت از سیزدهم میزان روز جهانی معلم در ولایت بدخشان

media-moe
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۴ - ۱۲:۵۵
گرامی داشت از سیزدهم میزان روز جهانی معلم در ولایت بدخشان

وزارت معارف_بدخشان: از ۱۳ میزان روز جهانی معلم با حضور داشت محمد ذکریا" سودا" والی ولایت، عبدالسمیع"ابدیار " رئیس معارف، روسای ادارات دولتی و غیر دولتی، معاونین و کارمندان ریاست معارف، علما، رئیس و اعضای جامعه مدنی، رئیس و اعضای شورای حمایت از معارف، آموزگاران، دانش آموزان، بانوان و جوانان تجلیل و گرامی داشت بعمل آمد.

در نخست عبدالسمیع" ابدیار" رئیس معارف ضمن تبریکی این روز با افتخار و خوانش پیام محترمه رنگینه "حمیدی" سرپرست وزارت محترم معارف حضور تمام مسوولین و نهاد ها را در این محفل خوش آمدید گفت و بیان نمود که معلم چراغ روشن یک جامعه متمدن و آینده ساز است که باید مورد توجه مسوولین حکومتی و مردمی قرار داشته باشند.

از سوی دیگر محمد ذکریا " سودا "والی ولایت ضمن تبریکی روز جهانی معلم گفت: تقدیر از روز معلم نباید انها به روز معلم خلاصه شود، بلکه هر روز روز معلم است وباید همیشه از آنها قدر دانی و حمایت کرد.

والی ولایت با ابراز قدر دانی از رهبری معارف بیان داشت که با مدیریت سالم و آموزش درست، امسال دانش آموز بدخشانی درجه چهارم را در کانکور در سطح کشور از آن خود کرد و باید تلاش شود تا سال های بعد شاهد اول نمره عمومی بوده باشیم.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۹:۳۳
Background image

خلاصه چند خبر از معارف ولایات

- بامیان
مساعدت ۲۶۹ هزار و ۸۰۰ افغانیگی از سوی اهالی ولسوالی ورس ولایت بامیان با مکاتب ولسوالی یاد شده صورت گرفت.
به گفته مسئولین معارف آن ولسوالی این مساعدت های مالی در بخش خریداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۹:۳۳
Background image

سیمیناررهنمودی برای پرسونل اداری و مسئولان مکاتب در ولایت دایکندی برگزاری گردید

سيمینار یک روزه تحت عنوان «رهنمود اجراآت ارزیابی، پلان‌گذاری و گزارش نویسی» برای ۵۰ تن اعضای علمی، آمرین و مدیران مکاتب ولسوالی کیتی ولایت دایکندی، با حضور مسئولین معارف ان ولایت دایر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۴:۴۰
Background image

رئیس دعوت و ارشاد وزارت معارف در یک سفر رسمی عازم ولایت جوزجان شد

محترم مولوی جمعه خان سروری، رئیس دعوت و ارشاد وزارت معارف در رأس یک هیئت به ولایت جوزجان عزیمت کرده و با محترم الحاج مولوی لعل جان راشد رئیس معارف، آمرین برنامه های هسته مرکزی، ولسوالی. . .

بازگشت به اخبار