تجلیل از فراغت طلاب دارالعلوم ابوالمطیع بلخی در ولایت بلخ

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۱ - ۸:۵۳
14

طی مراسمی با اشتراک مسئولین معارف، منسوبین ادارات محلی، علمای دینی، متنفذین قومی و اعضای خانواده ها، دستار فضیلت بر سر ۷ تن فارغان دوره کبراء و ۸ تن از دوره حفظ مدرسه «ابوالمطیع بلخی» شهر مزارشریف بسته شد.

حافظ مولوی محمدنعیم بلخی آمر معارف شهرمزارشریف و برخی علمای سخنران در مجلس، طی صحبت های شان از فراغت طلاب اظهار خوشی نموده و ضمن تبریکی و مشوره های لازم به فارغان، پیرامون جایگاه علماء در جامعه و فضیلت حفظ قرآنکریم صحبت کرد، بالترتیب بر آموزش علوم دینی و عصری به خاطر اصلاح جامعه و آبادی و ترقی کشور تاکید نمودند.

اشتراک کننده گان با اظهار خوشی و قدردانی از فراهم شدن زمینه های بیشترآموزش به فرزندان شان تعهد سپردند که همکاری های مادی و معنوی شان را با معارف تقویت خواهند بخشید. در پایان ضمن بستن دستار فضیلت بر سر فارغان، برای آنان ستایش نامه نیز توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

فشرده چند خبر از معارف ولایات

- میدان‌وردگ:
مساعدت ۲۷۶۸۰ افغانی با مدرسه دینی ضیاء‌المدارس از مربوطات ولسوالی دایمیرداد (جلگه) ولایت میدان‌وردگ از سوی مردم محل صورت گرفته است.

- لغمان:
از ۸۹ تن واجدین شرایط ۱۳ بست. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱۱
Background image

افتتاح ۴ پروژه تعلیمی به ارزش ۱۱.۵ میلیون افغانی از سوی سرپرست وزارت معارف در ولایت لغمان

الحاج مولوی حبیب‌الله آغا سرپرست وزارت معارف کشور، طی یک سفر رسمی به ولایت لغمان چهار پروژه تعلیمی را که به هزینه ۱۱.۵ میلیون افغانی از مساعدت های مردمی اعمار گردیده است، افتتاح و به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۷
Background image

مساعدت میز، چوکی و قرطاسیه با مکاتب ولایت کندهار

مساعدت ۵۶۰ پایه میز و چوکی و ۲۹ قلم قرطاسیه از سوی یک نهاد حامی معارف با ۱۳ باب مکاتب در مرکز و ولسوالی های ولایت کندهار صورت گرفته است.

به گفته مسئولین معارف آن ولایت، قرار است این. . .

بازگشت به اخبار