توزیع مواد غذایی به شاگردان مدارس ولایت لغمان

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۳ - ۱۱:۱۰
85

یک نهاد همکار با معارف در ولایت لغمان، برای ۵۰۰ تن از طالب العلمای ۲۵ باب مدرسه دینی آن ولایت مواد خوراکی کمک و طی مراسمی با حضور داشت معاون مقام ولایت، رئیس و برخی مسئولین ریاست معارف به شاگردان مدارس مذکور توزیع نمود.

مولوی شاه جهان ساجد رئیس معارف ولایت لغمان ضمن تشکر از نهاد یادشده گفت: ارزش مجموعی مواد مذکور به ۸۰ هزار دالر آمریکایی می رسد.

وی تسریع کرد که مواد خوراکی متذکره شامل آرد، برنج، روغن، نخود، لوبیا و بوره می باشد.

قابل ذکر است که نهاد خیریه متذکره، برای ۴ باب مدرسه دیگر کتب دینی نیز توزیع نمود و در آینده نیز از ادامه این همکاری ها خبر داد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۲:۴۴
Background image

ایجاد اتاق های لابرتوار برای شماری مکاتب ولایت پکتیکا به هزینه بیش از ۴۶۰ هزار افغانی

به هدف دسترسی شاگردان به تدریس تجربی، برای چهار لیسه در ولسوالی های زیروک، اومنه ارگون و یوسف‌خیل ولایت پکتیکا اتاق های لابراتور مجهز به هزینه ۴۶۶ هزار و ۴۹۵ افغانی از بودیجه معارف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۲:۲۷
Background image

تهداب گذاری ساختمان یک‌باب مکتب در ولایت دایکندی

سنگ بنای تعمیر لیسه مملوق در مربوطات ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی که قرار است با هزینه ۲ میلیون افغانی روی قطعه زمینی به مساحت ۲.۵ جریب که از سوی اهالی آن ولسوالی برای اعمار لیسه یاد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۲:۱۶
Background image

فشرده چند خبر از معارف مرکز و ولایات

- کابل:
کارگاهی تحت عنوان گزارش نویسی و گزارش دهی آنلاین برای کارمندان و مسئولین ریاست معارف ولایت کابل برگزار گردید که الی ۴ روز ادامه خواهد داشت.

- پکتیا:
سیمینار یک روزه فرهنگی در. . .

بازگشت به اخبار