افتتاح سیستم الکترونیکی سازی شهادتنامه های بخش تعلیمات اسلامی و تربیه معلم از جانب سرپرست وزارت معارف

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۹ - ۱۵:۳
125

در یک مراسم با شکوه سیستم الکترونیکی سازی شهادتنامه ها و نتایج فارغان تعلیمات اسلامی و تربیه معلم وزارت معارف از جانب الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست این وزارت رسما گشایش یافت.

در این محفل که ضمن الحاج مولوی عبدالخالق صادق معین تضمین کیفیت و شماری از روئسای مرکزی این وزارت، شیخ نورالحق انور رئیس عمومی اداره امور و سایر مهمانان عالی رتبه وزارت خانه ها نیز حضور داشتند.

در نخست سرپرست وزارت معارف تشریف آوری مهمان و حاضرین در مجلس را خیر مقدم گفته با اشاره به پیشرفت های ا/مارت اسلامی در عرصه های مختلف، اذعان داشت: عواملی که باعث شد ا/مارت اسلامی در وقت کم به موفقیت های مزید دست یابد، عبارت از سپردن کار به اهل کار و اخلاص مندی مسئولین و دلسوزی منسوبین و کارمندان به اهداف ا/مارت اسلامی می باشد.

متعاقبا رئیس عمومی اداره امور نیز پیرامون موضوع صحبت نموده، تصریح کرد: این سیستم یک ابتکار است، ابتکاری که راه را به سوی فراهم آوری تسهیلات و شفافیت در امور اداری و سایر بخش ها باز می کند و از مسئولین خواست تا امور محوله خویش را با نهایت صداقت و اخلاص انجام دهند.

در ادامه معین تضمین کیفیت و سایر سخنرانان نیز در محوریت موضوع صحبت نموده، شفافیت، سرعت در عمل، بلند بردن کیفیت و معیار در توزیع شهادتنامه ها را از مزیت های این سیستم برشمردند.

هم چنان در این محفل از سوی مقام رهبری وزارت معارف، معین تضمین کیفیت و شماری ار کارمندانی که در راستای طرح و ایجاد سیستم یاد شده تلاش نموده بودند با اهدای دستار و تقدیر نامه ها مورد مکافات قرار گرفتند.

در پایان به طور نمونه برای ده تن فارغان مدارس دینی کشور، شهادتنامه های الکترونیکی توزیع شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۹:۵۲
Background image

وزارت معارف سیمیناری را درباره تطبیق رشته‌بندی در ۳۹ باب مکتب متوسطه برگزار کرد

وزارت معارف تحت عنوان «تطبیق رشته‌بندی در ۳۹ باب مکتب متوسطه» سیمیناری را برای ۲۴۰ تن مسوولان ریاست‌های مرکزی و ولایتی برگزار کرد. 
هدف از این سیمینار ارایه رهنمودهای لازم در مورد تطبیق. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۴۵
Background image

اشتراک مسوولان و معلمان یکی از ولسوالی‌های ولایت دایکندی در ورکشاپ مسلکی


ورکشاپ سه‌روزه‌ای به هدف بهبود کیفیت آموزشی و تقویت ظرفیت‌های مسلکی در ولسوالی کجران ولایت دایکندی، با حضور مسوولان معارف و جمعی از معلمان و مسوولان مکاتب آن ولسوالی آغاز شد.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۳۹
Background image

ارزیابی سطح تعلیمی حدود  ۱۰۰۰ تن طفل مهاجر عودت کننده در ولایت هرات 

ریاست معارف ولایت هرات، از حدود ۱۰۰۰ تن فرزندان مهاجرانی که تازه به کشور عودت نموده اند، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
محترم مولوی محمد رحمانی، رئیس معارف ولایت هرات، حین نظارت از. . .

بازگشت به اخبار