مساعدت نزدیک به نیم میلیون افغانی به معارف در ولایت هرات

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۳۶
21

مردم معارف دوست ولسوالی شیندند ولایت هرات در طی سه ماه اول سال ۱۴۰۴ بیش‌از ۴۳۲ هزار افغانی به ریاست معارف آن ولایت کمک کرده‌اند.
به گفتهٔ مسئولان ریاست معارف ولایت هرات، کمک‌های انجام شده، شامل تجهیز سیستم برق خورشیدی، حفر چاه عمیق، ترمیمات و اهدای اجناس بوده است که برای مکاتب ولسوالی شندند صورت گرفته است.
وزارت معارف، پشتیبانی مردم را از پلان ها و برنامه های این وزارت در تقویه و توسعه نظام تعلیمی کشور مهم خوانده و از آن استقبال می کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۳:۲
Background image

نظارت معین محترم تضمین کیفیت وزارت معارف از جریان امتحانات معیاری مکاتب شهر کابل

محترم الحاج مولوی عبدالخالق صادق، معین تضمین کیفیت وزارت معارف، در چهارمین و آخرین روز امتحانات معیاری از لیسه عبدالعلی مستغنی در ناحیه ششم شهر کابل بازدید و از برگزاری امتحانات مذکور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۲:۲۰
Background image

گشایش اتاق کمپیوتر یک لیسه در ولایت غزنی

با حضور مسئولان معارف ولایت غزنی اتاق کمپیوتر لیسه نور جاغوری ولسوالی جاغوری ولایت غزنی گشایش یافت.
لابراتوار یاد شده که دارای ۲۱ پایه کمپیوتر همراه با میز و چوکی های آن و یک تخته LCD. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۲:۱۵
Background image

نظارت از ساخت دیوار احاطوی یک لیسه در ولایت کابل

بنابه هدایت رهبری ریاست معارف ولایت کابل، تیم تخنیکی آن ریاست از امور ساختمانی دیوار احاطوی سنگی لیسه پوهاند نگهت سعیدی در ولسوالی چهارآسیاب نظارت به عمل آورد.
به گفته مسئولان هدف از. . .

بازگشت به اخبار