گشایش هم زمان ۹ باب مکتب در ولایت قندهار

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۸ - ۱۵:۵۰
بیلا

ریاست معارف ولایت قندهار در خبر نامه گفته است که به کمک یکی از نهاد های همکار با معارف مجموعا ۹ باب تعمیر مکاتب:

۱_دو باب مکتب در ولسوالی معروف.

۲_۳ باب مکتب در ولسوالی سپین بولدک.

۳_دو باب مکتب در ولسوالی ارغستان.

۴_یک باب مکتب در ولسوالی ډنډ.

۵_ و یک باب مکتب در ولسوالی دامان.

را به مصرف کلی ۷۴ میلیون ۳۵۴ هزارو ۱۴۸ افغانی اعمار و آماده بهره برداری نموده است.

در مراسم افتتاحیه مکاتب یاد شده، علاوه از مسئولان معارف و یک تعداد ادارات محلی، علمای کرام و نمایندگان نهاد مذکور و مردم نیز حاضر بودند.

مسئولان معارف و سایر سخنرانان پیرامون اهمیت و نقش علم در اصلاح و رفاه جامعه و پیشرفت کشور صحبت نموده، از مردم خواستند تا جهت شمولیت فرزندان شان به مدارس و مکاتب مبادرت ورزیده و هم از برنامه های وزارت معارف حمایت های مادی و معنوی نمایند.

چند تن به نمایندگی از علمای کرام و اهالی نیز در صحبت های شان، ضمن قدردانی از اهتمام رهبری وزارت معارف در زمینه توسعه مراکز تعلیمی در سراسر کشور، از حمایت های خویش از نظام آموزشی کشور اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۱:۵۸
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای شماری از معلمان در ولایت بامیان

برای ۱۴۵ تن از معلمان مکاتب در ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان، برنامه آموزشی  ۱۲ روزهٔ تحت عنوان «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» آغاز گردید.
مسوولان محلی در آغاز این برنامه پیرامون اهمیت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۱:۵۳
Background image

مروری بر فعالیت‌های مهم ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف در هفته گذشته

گروه‌های نظارتی ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف در جریان هفته گذشته، از هسته مرکزی وزارت معارف، ریاست تألیف و ترجمه، ریاست پلان و پالیسی، حوزه‌های تعلیمی دوم و هفتم و دو لیسه عالی ام. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۱:۴۹
Background image

کتاب «یتیم‌پروری» معین مالی و اداری وزارت معارف به زبان دری ترجمه شد

کتاب «یتیم‌پروری» نوشته محترم الحاج مولوی صبغت‌الله وصیل، معین مالی و اداری وزارت معارف، که سه سال پیش به چاپ رسیده بود، از سوی فضل‌الله نیازی به زبان دری ترجمه شد. 
این کتاب تحت عنوان. . .

بازگشت به اخبار