پایان بررسی های هیئت تفتیش وزارت معارف از کارکرد های ریاست معارف ولایت دایکندی

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۵:۲۲
656

هیئتی اعزامی ریاست تفتیش وزارت معارف همراه با مدیر تفتیش رعایت قوانین خاص ولایات، پس از یک ماموریت ۳۵ روزه در ولایت دایکندی، یافته های خویش را از بررسی کار و فعالیت های ریاست معارف ولایت یاد شده، در یک نشست رسمی با حضور محترم الحاج مولوی رحمت الله قندیلی، رئیس معارف ولایت مذکور ارائه کرد.

در این جلسه، محترم شفیق الله نظری به نمایندگی از هیئت تفتیش وزارت معارف، یافته ها و مشاهدات خود را در چندین بخش ارائه نمود.

موصوف هدف از این بررسی ها را، شناسایی چالشها و ارائه پیشنهاد ها برای رفع مشکلات و بهبود امور اداری ریاست معارف دایکندی عنوان کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۳۲
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی برای مدیران و سرمعلمان مکاتب در ولایت ننگرهار

ورکشاپ آموزشی سه‌روزهٔ تحت عنوان «رشد مؤثر تعلیم و تربیه» با حمایت مالی یک نهاد همکار، برای ۸۰ تن از مدیران و سرمعلمان مکاتب ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار آغاز شد.
به گفته مسئولین معارف. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۸
Background image

تعمیر آمریت معارف ولسوالی یمگان ولایت بدخشان به هزینه بیش از ۱ میلیون افغانی اعمار و رسما افتتاح شد

کار اعمار تعمیر آمریت معارف ولسوالی یمگان ولایت بدخشان که چندی قبل به کمک مالی کارکنان معارف و پرسونل تعلیمی مکاتب آن ولسوالی آغاز شده بود، اینک با حضور مسئولین معارف، معلمان نهادهای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۵
Background image

آغاز کار ساخت دیوار احاطوی یک باب مکتب در مربوطات ولایت غزنی

کار ساخت دیوار احاطوی مکتب « شهدای آرزو » در مربوطات مرکز ولایت غزنی، با حمایت مالی مردم محل آغاز شد.
این پروژه که در حدود یک جریب زمین تطبیق می شود، هزینهٔ آن نزدیک به یک میلیون افغانی. . .

بازگشت به اخبار