افتتاح تعمیر جدید یک مکتب به هزینه نزدیک به ۱۲ میلیون افغانی در ولایت فاریاب

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۱۱:۳۳
58469

ساختمان جدید ابتدائیه سلطان حسین بایقرا در شهر میمنه مرکز ولایت فاریاب، به هزینه ۱۱٫۹۳ میلیون افغانی با حمایت مالی یک نهاد همکار اعمار و طی محفلی با حضور مسئولین معارف و شماری از مقامات ادارات محلی آن ولایت به بهره‌برداری سپرده شد.
در مراسم افتتاح این مکتب که والی ولایت، رئیس معارف، علما، بزرگان قومی و معلمین شرکت داشتند، محترم الحاج مولوی حمید الله ارشاد، رئیس معارف ولایت فاریاب، ضمن ارائه‌ گزارش فعالیت های انجام یافته ریاست معارف ولایت مذکور در جریان سال روان، اذعان داشت: معارف خانه مشترک همه افغان هاست و رهبری این وزارت با درک اهمیت تعلیم و تربیه در کشور، همواره در صدد فراهم سازی تسهیلات لازم آموزشی، تهیه جای و محیط مناسب و مصؤون تعلیمی برای اولاد وطن می باشد.
به گفته مسئولان، این مکتب که در قطعه زمینی به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع، وقف شده از سوی یک شخص معارف پرور آن ولایت اعمار شده، دارای ۶ صنف درسی، اتاق اداری، لابراتوار، اتاق محافظ، سیستم برق، دیوار احاطه، سیستم آب آشامیدنی صحی، میز و چوکی برای شاگردان و اداره، تجهیزات اطفائیه، میدان بازی و سایر ملحقات ضروری می‌باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۴۸
Background image

اطلاعیه وزارت معارف اعلان داوطلبی

وزارت معارف از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت می کند تا در داوطلبی پروژه تهیه و خریداری ۱۴ قلم قرطاسیه باب مطبوع ضرورت ریاست خدمات برای سال مالی ۱۴۰۵خورشیدی اشتراک کرده و سافت کاپی و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۳۳
Background image

مروری بر وقایع خبری معارف در یک هفته:

1.    غزنی: ریاست معارف ولایت غزنی کارگاه آموزشی شش‌روزه را تحت عنوان «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» برای مسوولان و معلمان مکاتب در مرکز و ولسوالی‌های زنه‌خان، گیرو، اندر و قره‌ باغ آن. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۲۵
Background image

توزیع مواد ممد درسی برای معلمان و شاگردان مکاتب در ولایت ارزگان

برای ۵۵٬۹۰۷ تن شاگردان و ۱٬۳۹۸ تن معلمان در ولایت ارزگان قرطاسیه و مواد ممد درسی توزیع شد.
به گفته مسوولان ریاست معارف آن ولایت، این مساعدت‌ها که شامل بکس‌های کتب برای شاگردان و معلمان،. . .

بازگشت به اخبار