کمک ۲۵ میلیون افغانیگی مردم به معارف ولایت لوگر

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۵۶
65465

باشندگان علم‌دوست و معارف پرور ولایت لوگر از آغاز سال جاری خورشیدی تا کنون به ارزش بیش از ۲۵ میلیون افغانی به معارف در این ولایت کمک‌ کرده اند.
این کمک‌ها در هماهنگی با ریاست معارف و آمریت‌های معارف مرکز و ولسوالی‌های ولایت لوگر، از سوی مردم علم‌دوست صورت گرفته است که شامل؛ اهدای زمین برای احداث مدارس دینی و مکاتب، اعمار مراکز تعلیمی، ترمیمات ساختمان های نهاد آموزشی، نصب سیستم های آبرسانی و برق و تجهیز وسایل درسی و تخنیکی وغیره می باشد.
رهبری وزارت معارف حمایت های ملت علم پرور کشور را به دیده قدرنگریسته و از اهالی معارف دوست ولایت لوگر، بابت کمک های شان به معارف اظهار امتنان می کند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۱۷
Background image

بازسازی یک باب مکتب به هزینه ۳۵۰ هزار افغانی در ولایت بدخشان

کار ترمیم و بازسازی مکتب متوسطه یالور در ولسوالی یاوان ولایت بدخشان به هزینه ۳۵۰ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل به اتمام رسیده و به بهره برداری مجدد سپرده شد.
محترم الحاج مولوی محمد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۱۳
Background image

کار ساخت صنوف درسی و یک‌محراب مسجد برای یک مدرسه در ولایت لغمان آغاز شد

کار اعمار تعمیر مدرسه دینی تحسین‌القران در منطقه "کندی‌میل" ولسوالی الیشنگ ولایت لغمان، در مساحت ۷ جریب زمین به هزینه اولیه ۵۰۰ هزار افغانی از حمایت‌های مالی مردم محل آغاز شد.
به گفته. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۱۰
Background image

برگزاری کارگاه ارتقای ظرفیت‌های مسلکی برای مهتممین مدارس ولایت پکتیکا

از سوی وزارت معارف برای ۱۵۰ تن  مهتممین و ناظمین مدارس دینی در ولایت پکتیکا کارگاه ۱۲ روزه ارتقای ظرفیت‌های مسلکی برگزار شد.
محترم مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس معارف ولایت پکتیکا در مراسم. . .

بازگشت به اخبار