پیام وزارت معارف به مناسبت 30 مین سالگرد خروج قشون سرخ شوروی از افغانستان

media-moe
جمعه ۱۳۹۷/۱۱/۲۶ - ۹:۴۴
minister of  moe

جمعه- کابل: جای نهایت خوشی و مسرت است که بهترین تبریکات و تمنیات وطندوستانه و آزادی خواهانه خويش را به مناسبت 26 دلو، 30 مین سالگرد خروج قوای سرخ شوروی از افغانستان را به پیشگاه ملت سلحشور و مجاهد پرور افغانستارن عض میداريم.
به جا میدانيم تا با اغتنام از فرصت در این روز خجسته به روان پاک تمام شهدأ راه آزادی و جهاد درود فرستاده و اتحاف دعا نمايیم.
اوراق زرین تاریخ پر افتخار کشور ما شاهد است که ملت ما در مبارزات آزادی خواهانه همیشه نمادی از شجاعت، مردانگی و دشمن ستیزی بوده و در هر مقطع زمانی که مورد تجاوز قرار گرفته، صرف نظر از هرگونه تعلقات مشت کوبنده را به دهن متجاوزین وارد نموده است که یکی هم شکست قشون سرخ شوروی بود.
تجليل از چنين روزها تعهد ما در رابطه با بازسازی، نوسازی و غنامندی نظام آموزشی افغانستان را که ضامن حفظ و تقويه آزادی و سربلندی ملت بزرگ ما است، تجدید می نماید.
وزارت معارف افغانستان مصمم است که به مثابه یک نهاد غیر سیاسی و خدمتگذار به نسل جدید کشور، به صورت متوازن و مطابق به نیازمندی های عصر و زمان سیستم تعلیم و تربیه افغانستان را به وسایل تخنیکی و معیار های علمی بین المللی مجهز ساخته و نیاز مندی های نسل جوان را از لحاظ علمی تامین نمايد، تا باشد از طریق رشد و گسترش علم در کشور به آزادی واقعی، رفاه همگانی و پیشرفت مطلوب دست یابیم.
برای رسیدن به این مأمول باز هم از عموم هموطنان عزیز خویش جداً می خواهيم که در جهت شمولیت اطفال شان به مکتب تلاش جدی نموده و هکذا از علمای جید کشور و قاطبه ملت علم پرور ما نیز می تقاضا داريم تا در حراست از جان و مال معلمان، متعلمان و حریم مقدس معارف که مهد آموزش توحید شناسی و خدا پرستی است، با ما همکاری نمایند.
همچنان به جا میدانيم که از سرمایداران و هموطنان متمول خود بخواهيم تا ما را در راستای بهبود وضعیت معارف و گسترش خدمات تعلیمی و تربیتی در سراسر کشور مساعدت نموده تا باشد با استناد حدیث مبارک حضرت محمد (ص) مشمول فیوضات صدقه جاریه گردند.

با احترام
داکتر محمد میرویس بلخی

سرپرست وزارت معارف

 

تازه خبرونه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۲
Background image

د پوهنې محترم وزیر له لوري په بامیان ولایت کې ښوونیزه پروژه  پرانیستل شوه

د پوهنې محترم وزیرالحاج مولوي حبیب‌الله آغا، چې د رسمي سفر په ترڅ کې بامیان ولایت ته تللی، د پوهنې ملاتړه پروژه چې د یوه همکار بنسټ له لوري د ۶۶۶ زره او ۲۹۸ ډالرو په ارزښت تمویلېږي، د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۵
Background image

د پوهنې وزارت له لوري د ګمارنې لارښود اعېزمن تطبیق په اړه پرلیکه ناسته ترسره شوه

د پوهنې وزیر محترم الحاج مولوي حبیب‌الله آغا، د سرچینو او ادارې معین محترم الحاج مولوي صبغت‌الله وصیل، یو شمېر مرکزي او ولایتي رئیسانو او کارپوهانو په حضور کې، د ګمارنې لارښود اعېزمن. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۲
Background image

د پوهنې وزارت د تشکیلاتو رئیس تخار ولایت ته سفر وکړ

د پوهنې وزارت د تشکیلاتو رئیس محترم مفتي عبدالحلیم حلیمي، چې د یو کاري سفر په ترڅ کې تخار ولایت ته تللی، د یاد ولایت له  پوهنې رئیس محترم مولوي محمد اسماعیل ابو احمد سره وکتل او خبرې یې. . .

BACK TO NEWS