پیام وزارت معارف به مناسبت 30 مین سالگرد خروج قشون سرخ شوروی از افغانستان

media-moe
Fri, Feb 15 2019 9:44 AM
minister of  moe

جمعه- کابل: جای نهایت خوشی و مسرت است که بهترین تبریکات و تمنیات وطندوستانه و آزادی خواهانه خويش را به مناسبت 26 دلو، 30 مین سالگرد خروج قوای سرخ شوروی از افغانستان را به پیشگاه ملت سلحشور و مجاهد پرور افغانستارن عض میداريم.
به جا میدانيم تا با اغتنام از فرصت در این روز خجسته به روان پاک تمام شهدأ راه آزادی و جهاد درود فرستاده و اتحاف دعا نمايیم.
اوراق زرین تاریخ پر افتخار کشور ما شاهد است که ملت ما در مبارزات آزادی خواهانه همیشه نمادی از شجاعت، مردانگی و دشمن ستیزی بوده و در هر مقطع زمانی که مورد تجاوز قرار گرفته، صرف نظر از هرگونه تعلقات مشت کوبنده را به دهن متجاوزین وارد نموده است که یکی هم شکست قشون سرخ شوروی بود.
تجليل از چنين روزها تعهد ما در رابطه با بازسازی، نوسازی و غنامندی نظام آموزشی افغانستان را که ضامن حفظ و تقويه آزادی و سربلندی ملت بزرگ ما است، تجدید می نماید.
وزارت معارف افغانستان مصمم است که به مثابه یک نهاد غیر سیاسی و خدمتگذار به نسل جدید کشور، به صورت متوازن و مطابق به نیازمندی های عصر و زمان سیستم تعلیم و تربیه افغانستان را به وسایل تخنیکی و معیار های علمی بین المللی مجهز ساخته و نیاز مندی های نسل جوان را از لحاظ علمی تامین نمايد، تا باشد از طریق رشد و گسترش علم در کشور به آزادی واقعی، رفاه همگانی و پیشرفت مطلوب دست یابیم.
برای رسیدن به این مأمول باز هم از عموم هموطنان عزیز خویش جداً می خواهيم که در جهت شمولیت اطفال شان به مکتب تلاش جدی نموده و هکذا از علمای جید کشور و قاطبه ملت علم پرور ما نیز می تقاضا داريم تا در حراست از جان و مال معلمان، متعلمان و حریم مقدس معارف که مهد آموزش توحید شناسی و خدا پرستی است، با ما همکاری نمایند.
همچنان به جا میدانيم که از سرمایداران و هموطنان متمول خود بخواهيم تا ما را در راستای بهبود وضعیت معارف و گسترش خدمات تعلیمی و تربیتی در سراسر کشور مساعدت نموده تا باشد با استناد حدیث مبارک حضرت محمد (ص) مشمول فیوضات صدقه جاریه گردند.

با احترام
داکتر محمد میرویس بلخی

سرپرست وزارت معارف

 

Latest news

Sat, Oct 04 2025 2:30 PM
Background image

The Minister of Education Inaugurates Two School Buildings in Bamyan Province

Honorable Alhaj Mawlawi Habibullah Agha, the Minister of Education, during his visit to Bamyan province, officially inaugurated the new buildings of two high schools in the districts of. . .

Sat, Oct 04 2025 2:13 PM
Background image

Inauguration of a Religious School Worth 9.5 Million Afghanis by the Minister of Education in Maidan Wardak Province

The Ta’lim-ul-Quran (Quran education) religious school in Dara-e-Tangi, Saydabad district of Maidan Wardak province, constructed with financial support from local residents at a cost of. . .

Wed, Aug 06 2025 12:53 PM
Background image

Visit of the Acting Minister of Education from a Darul Uloom in Kabul Province

Respected Alhaj Mawlawi Habibullah Agha, the Acting Minister of Education, accompanied by a number of officials, visited the Darul Uloom Hazrat Ali (Karam Allah Wajhah) in the. . .

BACK TO NEWS