سرپرست وزارت معارف با علمای کرام ولایت بلخ نشست مشوره تی دایر نمود

media-moe
شنبه ۱۴۰۲/۷/۱ - ۱۳:۵۲
بیل

الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرت وزارت معارف در ادامه سفر شان به ولایت بلخ با علمای کرام آن ولایت در محوریت بهبود وضعیت، رفع مشکلات و چالش های فرا راه مدارس و نهاد های دینی آن ولایت، بحث و گفتگو نمود.

در این نشست که بر علاوه سرپرست وزارت معارف و هیئت همراه، الحاج مولوی عبدالجلیل شهید خیل رئیس و رهبری ریاست معارف، شیخ محمد سعید هاشمی رئیس شورای علمای بلخ، استادان و شخصیت های منور آن ولایت نیزحضور داشتند.

مجلس با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز و متعاقبا رئیس معارف ولایت بلخ طی صحبت هایش حضور بزرگان را در مجلس خوش آمدید گفته در رابطه به پیشرفت ها در بخش های تعلیم و تربیه، بالاخص تعلیمات اسلامی معلومات مفصل به جلسه ارائه نموده، اذعان داشت که در یک سال که گذشت جمعا از نزد ۱۶۱۷ تن متقاضیان امتحان رقابتی معلمی اخذ گردید که در نتیجه واجدین شرایط به حیث استادان استخدام و مقرر گردیده اند.

سپس سر پرست وزارت معارف از دیدار با علماء اظهار خوشی کرده، با اشاره به قربانی ها و زحمات علماء در بیست سال گذشته فزود: مدارس و علم دین به وسیله علماء آباد است و از اثر زحمت های شما علماء بود که نظام اسلامی در کشور پیروز شده و حالا لله الحمد افغانستان یگانه کشوریست که مردم در آن در حاکمیت یک نظام اسلامی زندگی می کنند. ما علمای خوبی داریم که این یک نعمت الهی است.

همچنان سرپرست وزارت معارف به کیفیت تعلیمات در مدارس نیز تاکید نموده و برای استادان در این راستا هدایات لازم سپرد.

متعاقبا به نمایندگی از نهاد های تعلیمات اسلامی در ولایت بلخ، شیخ عبدالقاهرصحبت نموده و با اشاره به توجه رهبری ا. ا. و بالاخص وزارت معارف به بخش های تعلیمات اسلامی و اهدای یک صد هزار بست به مدارس کشور قدر دانی کرده حمایت های شان را از پلان ها و پروگرام های وزارت معارف اعلام داشتند.

در خاتمه علماء و مسئولین مدارس یک سلسله پیشنهادات سازنده و مشکلات شان را با رهبری وزارت معارف در میان گذاشتند که از سوی سرپرست وزارت معارف وعده حل آنها سپرده شد.

نشست با قرائت دعائیه اختتام یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۲:۴۴
Background image

جذب۳۸۰ تن اطفال مهاجران به مکاتب شهرکابل

ریاست معارف شهر کابل از۳۸۰ تن اطفال مهاجران عودت‌کننده، غرض شمولیت آن ها به صنوف هفتم الی یازدهم، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شده بود، مسوولان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۲:۳۰
Background image

مساعدت مواد کمک درسی با ریاست معارف ولایت پنجشیر

به تعداد ۲۰۹ بسته مواد کمک درسی معلمان و شاگردان به ارزش مجموعی ۷۸۱ هزار و ۴۵۷ افغانی از سوی یک‌ نهاد همکار با معارف با مکاتب ولایت پنجشیر مساعدت شد که قرار است مواد یاد شده مطابق سهمیه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۲:۱۴
Background image

توزیع ۲۰۰ هزار جلد کتاب درسی برای شاگردان مکاتب در ولایت هرات

گزارشات واصله از ریاست معارف ولایت هرات حاکی از آن است که؛  به تعداد ۲۰۰هزار جلد کتاب درسی مازاد از سایر مکاتب این ولایت جمع آوری  و برای شاگردان مکاتب مرکز و ولسوالی‌های این ولایت که. . .

بازگشت به اخبار