امتحان تثبیت سویه عالمان دینی در ولایت های لوگر و لغمان

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۱ - ۹:۱۳
متحان تثبیت سویه عالمان دینی در ولایت های لوگر و لغمان

به هدف ارزیابی سویه علمی عالمان دینی در ولایت لوگر، اخذ  امتحانات تثبیت سویه ۱۰۴ تن آنها آغاز گردید.
در مراسمی که به مناسبت آغاز امتحانات مذکور دایر گردیده بود مولوی جنت گل عزیز رئیس و رهبری ریاست معارف آن ولایت اشتراک داشتند.
قرار است امتحانات تثبیت سویه علماء به هدایت معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف و تحت نظر علمای جید و شیخ الحدیث ها در جریان یک هفته اخذگردد.
خبر دیگر حاکیست که:
پروسه امتحانات مشابهی علماء در ولایت لغمان نیز راه اندازی گردید.
امتحانات این ولایت تحت نظر هیئت علمی متشکل از مولوی شاه جهان ساجد رئیس،  مسئولان معارف و علمای کرام امتحانات آغاز گردیده که شش روز دوام خواهد یافت.
قرار است در این ولایت به تعداد ۵۳ تن متقاضی در امتحانات اشتراک نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۲:۱۰
Background image

ساخت یک محراب مسجد برای طلاب یک مدرسه در ولایت پکتیکا

از سوی مردم محل برای مدرسه دینی نورالعلوم در ولسوالی وزی زدران ولایت پکتیا، یک محراب مسجد به هزینه دو میلیون افغانی اعمار می شود که کارهای ساختمانی آن تا پنجاه درصد تکمیل شده است.
محترم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۲:۵
Background image

نصب سیستم های برق آفتابی و آب رسانی برای یک باب مکتب در ولایت لوگر

برای مکتب متوسطه آببازک در ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر، سیستم های برق آفتابی و آب پاک آشامیدنی نصب و فعال شدند که حدود ۴۳ هزار و ۵۰۰ افغانی هزینه برداشته و مصارف آن از طرف مردم محل. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۲
Background image

افتتاح پروژه حمایتی معارف از سوی وزیر معارف در ولایت بامیان 

محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا، وزیر معارف که طی یک سفر رسمی به ولایت بامیان عزیمت کرده است، پروژه حمایت از معارف که در ولایت بامیان از سوی یک نهاد همکار به ارزش ۶۶۶ هزار و ۲۹۸ دالر. . .

بازگشت به اخبار