بازدید معین منابع و اداره وزارت معارف از مدارس دینی ولایت غزنی

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۱/۸/۵ - ۹:۵۲
ssdg

شیخ الحدیث مولوی سعید احمد شهید خیل معین مالی و اداری وزارت معارف را که در سفر به ولایت غزنی، مولوی عبدالرحمن حمیدی رئیس تعلیمات خصوصی، مولوی عبدالقدوس قدوسی رئیس دارالعلوم ها و مولوی محمد رحیم ایوب رئیس تقنین وپالیسی وزارت معارف  همراهی می نمایند از مدارس و نهاد های تعلیمی و تربیتی آن ولایت دیدار نمود.
هیئت در معیتی مولوی محمد منیر منصور رئیس معارف ولایت غزنی از بخش های مختلف جامعه اسلامیه مظهر العلوم  مربوط به شهید قاری احمدالله  تقبل الله و مدرسه مفتاح العلوم ولایت غزنی دیدار نموده وبا مهتممان، مدرسین و طلبای این مدارس  یک سلسله رهنمود های شان را به خاطر بهبود وضعیت تعلیمی مدارس  ارایه داشته و مبلغی را به ادارات مدارس متذکره  کمک کرده و یک تعداد طالب العلمان ممتاز این مدارس را نیز با اهدای پول نقد مورد شفقت قرار داد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۲
Background image

افتتاح پروژه حمایتی معارف از سوی وزیر معارف در ولایت بامیان 

محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا، وزیر معارف که طی یک سفر رسمی به ولایت بامیان عزیمت کرده است، پروژه حمایت از معارف که در ولایت بامیان از سوی یک نهاد همکار به ارزش ۶۶۶ هزار و ۲۹۸ دالر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۵
Background image

نشست رهبری وزارت معارف در مورد تطبیق مؤثر رهنمود استخدام

تحت ریاست محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا وزیر معارف و با حضور محترم الحاج مولوی صبغت‌الله وصیل معین مالی و اداری، شماری از رؤسای مرکزی و ولایتی و کارشناسان، نشست روی خط در رابطه به. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۲
Background image

سفر رئیس تشکیل وزارت معارف به ولایت تخار

محترم مفتی عبدالحلیم حلیمی، رئیس تشکیل وزارت معارف که در یک سفر کاری به ولایت تخار عزیمت کرده، با محترم مولوی محمد اسماعیل ابو احمد، رئیس معارف آن ولایت دیدار و گفتگو نمود.
رئیس تشکیل. . .

بازگشت به اخبار