معین منابع و اداره وزارت معارف، از یک تعداد مدارس دینی ولایت غزنی دیدن نمود

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۱/۸/۸ - ۱۳:۵۸
د پوهنې وزارت د سرچینو او ادارې معین د غزني ولایت له یو شمیر نورو مدارسو څخه لیدنه وکړه

شیخ مولوی سعید احمد شهید خیل معین منابع و اداره وزارت معارف که در راس یک هیئت بلند رتبه مصروف نظارت و ارزیابی وضعیت تعلیمی مدارس و نهاد های تعلیمات دینی در ولایت غزنی می باشد، اینک به سلسله دیدار های شان از مدارس و دارالحفاظ های آتی دیدن نمود:
مدرسه ترتیل القرآن، مدرسه و دارالحفاظ اصحاب صفه(رض)، دارالحفاظ حضرت حنظله(رض)، مدرسه امام مالک(رح)، دارالحفاظ حنفی، دارالحفاظ معاذ بن جبل(رض)، مدرسه عبدالله بن عمر(رض)، مدرسه حضرت صهیب (رض)، مدرسه دارالقرآن حضرت حکیم سنایی (رح)، دارالحفاظ ابی بن کعب(رض)، دارالحفاظ تحسین القرآن، جامعه اسلامیه عثمانیه و جامعه اسلامیه دارالسلام.
هیئت حین حضور در این مدارس و دارالحفاظ ها از سوی مسئولان، مهتممان، مدرسین و طلبای نهاد های یاد شده مورد استقبال گرم قرار گرفت.
معین وزارت معارف در این ملاقات ها، با آنها هدایات لازمی و ضروری شان را در پیوند به رعایت قواعد تدریسی و اداری، تحکیم نظم و دسپلین و غیره را شریک ساخته و از آنها خواست تا در زمینه مسئولیت های بزرگ تعلیمی خویش توجه داشته و تلاش های مضاعف نمایند.
معین وزارت معارف ضمن دیدار از مدارس و گفت و گو های حضوری با مسئولان و طلباء، با مدارس مذکور یک مقدار کمک مالی نیز تقدیم کرد و هم برای شاگردان ممتاز تحایف بخشیدند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۲:۱۷
Background image

ترمیم و ساخت صنوف درسی جدید برای یک مکتب در ولایت غزنی

کار ترمیم ۱۶ صنف درسی، ساخت شش صنف درسی جدید و خریداری چهار جریب زمین برای لیسه رسنی در ولسوالی گیلان ولایت غزنی، به هزینه ۱.۴ میلیون افغانی با همکاری مالی باشندگان محل تکمیل گردیده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۱:۵۰
Background image

خلاصهٔ چند خبر از ریاست‌های معارف ولایات

- خوست:
لیسه نصرت‌مینه در مرکز ولایت خوست به هزینه ۵۵ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل ترمیم و تجهیز گردید.

- ننگرهار:
کار حفر یک حلقه چاه آب آشامیدنی برای مکتب ابتدائیه شهید نورمحمد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۱:۴۷
Background image

نظارت حمایوی از آزمایشگاه‌های دو باب مکتب در ولایت کابل

 
هیئتی از ریاست مرکز ساینس و فناوری تعلیمی وزارت معارف، به‌منظور ارزیابی وضعیت آزمایشگاه‌ها و استفاده مؤثر از امکانات آزمایشگاهی، از لیسه‌ بگرامی و لیسه عبدالشکور رشاد در ولسوالی. . .

بازگشت به اخبار