اعلان نتایج امتحان رقابتی ۸۱۶۵ بست های خالی اداری و معلمی در وزارت معارف

نتایج امتحانات رقابتی ۸۱۶۵ بست معلمی و اداری(۸۰۸۶ معلمی و ۷۹ اداری) وزارت معارف که قبلا اخذ شده بود، اینک طی نشست مطبوعاتی به اشتراک معینان و شماری از روئسای مرکزی وزارت معارف و شیخ عبدالباقی حقانی رئیس عمومی اداره ملی امتحانات با رسانه ها همگانی شد.
در آغاز نشست الحاج مولوی عبدالخالق صادق معین تضمین کیفیت وزارت معارف، ضمن خوش آمد گویی حاضرین، مهمانان و خبر نگاران، پروسه اخذ امتحان رقابتی یاد شده را موفق بیان نموده، اذعان داشت که امتحان متذکره به همکاری اداره ملی امتحانات با اتخاذ تمهیدات خوب و تامین شفافیت کامل از متقاضایان اخذ گردیده که بدین وسیله لازم می بینم از همکاری های رهبری و مسئولین اداره ملی امتحانات در این راستا اظهار قدر دانی نمایم.
هکذا الحاج مولوی سخاءالله سعید معین تعلیم و تربیه وزارت معارف در کنار سخنرانی مبسوط شان در پیوند به موضوع، افزودند که: به تعداد ۳۵۶۴۰ تن داوطلبان در پروسه رقابت های بست های یاد شده ثبت نام نموده بودند.
متعاقبا رئیس عمومی اداره ملی امتحانات نیز پیرامون امتحان یاد شده، معلومات ارائه داشته، تصریح کرد که برای ایجاد یک نظام آموزشی مقتدر و پاسخگو مستلزم تطبیق اصل سپردن کار به اهل کار می باشد که جابجایی کادر های علمی در وزارت معارف به اساس لیاقت، مصداق این گفته ما است.
در ادامه مفتی حبیب الله نوری قتاده رئیس نشرات و روابط عامه وزارت معارف نیز در محوریت شفافیت و ضرورت امتحان متذکره صحبت نموده پایان موفقانه پروسه مذکور را به ملت علم پرور افغانستان و به ویژه آنانی که موفق به اخذ نمرات معیاری شده اند، تبریک گفت.
مراسم با قرائت دعائیه اختتام یافت.