افتتاح یک باب مکتب به هزینه نزدیک به ۱۸ میلیون افغانی از سوی وزیر معارف در ولایت کنر

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۴:۶
ظسرطزر

محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا، وزیر معارف ملک طی سفر خویش به ولایت کنر یک باب مکتب ابتدائیه را در منطقه برساگی شهر اسعد آباد، مرکز ولایت کنر افتتاح  نمود.
در مراسم گشایش این مکتب، بر علاوه وزیر محترم معارف، رئیس معارف ولایت کنر، رئیس شورای علمای ولایت، مقامات ا.مارتی و بزرگان قومی نیز حضور داشتند.
 در این مراسم، وزیر محترم معارف،  بر اهمیت تعلیم و تربیه تأکید کرده و گفت که مراکز آموزشی معیاری، زیربنای پیشرفت یک جامعه را تشکیل می‌دهند. 
بالنوبه محترم مولوی محب الله حیدری رئیس معارف ولایت کنر گفت که این ریاست تلاش می کند تا در مناطق دوردست نیز مراکز آموزشی بیشتری ایجاد نماید.
مکتب مذکور که به مصرف نزدیک به ۱۸ میلیون افغانی از مساعدت مالی یکی از نهاد های همکار با معارف ساخته شده است که دارای ۱۲ صنف درسی، ۴ اتاق اداری با سایر ملحقات ضروری آن می باشد که با ایجاد آن، اکنون برای حدود ۱۷۵۰ شاگرد محیط مناسب آموزشی فراهم شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۵:۲۱
Background image

برگزاری سیمینار میتودیکی برای اعضای انکشاف مسلکی در ولایت غزنی

سیمینار آموزشی ۹ روزۀ «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» با حضور مسئولان ریاست معارف ولایت غزنی، برای اعضای علمی انکشاف مسلکی معلمان در ۹ ولسوالی آن ولایت آغاز شد.
در سیمینار متذکره اعضای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۴:۷
Background image

چند خبر کوتاه از ریاست های معارف ولایات

 پکتیا:
مساعدت ۲۸ هزار افغانیگی از سوی مردم علم دوست ولسوالی سید کرم ولایت پکتیا، با آمریت معارف آن ولسوالی صورت گرفته است؛ که در بخش بازسازی ساختمان و خریداری ضروریات آن آمریت به مصرف. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۴:۴
Background image

آغاز ورکشاپ ارتقای ظرفیت های مسلکی برای معلمان در ولایت ارزگان

از سوی ریاست معارف ولایت ارزگان، برای معلمین مضامین ساینسی و ریاضی شهر ترینکوت، مرکز آن ولایت ورکشاپ شش‌روزه ارتقای ظرفیت های مسلکی آغاز شد.
این ورکشاپ شش‌روزه که به‌گونه نظری و عملی. . .

بازگشت به اخبار