ایجاد کورس های آموزشی رایگان برای ۱۷۰۰تن شاگردان یک تعداد مکاتب در ولایت پکتیکا

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ - ۱۰:۵۷
df

به گفته مولوی عبدالوکیل خالد رئیس معارف ولایت پکتیکا، به اثر همکاری و حمایت های مالی جوانان محله علی خیل و اتحادیه محصلین ولسوالی ارگون ولایت پکتیکا، برای ۱۷۰۰ تن شاگردان و از جمله اطفال یتیم و بی بضاعت مکاتب ولسوالی یاد شده، کورس های آموزشی زمستانی به گونه رایگان ایجاد شده است.

موصوف ضمن استقبال از این اقدام نیک و معارف دوستانه باشندگان ولسوالی ارگون، از سایرین نیز خواست تا با حمایت های مادی و معنوی شان در زمینه غنامندی نظام آموزشی کشور و بلند بردن سطح تعلیمی شاگردان به ویژه در ایام رخصتی های زمستان آن ها، مبادرت ورزند.

چند تن به نمایندگی از اولیای شاگردان نیز ضمن ابراز حمایت از برنامه های وزارت معارف، این اقدام معارف دوستان را در ایجاد کورس های رایگان برای فرزندان شان ستوده و از آن تمجید نمودند.

گفتنی است که ثبت نام در این کورس ها جریان داشته و تعداد اشتراک کنندگان روبه افزایش است

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۲ - ۱۰:۵۰
Background image

هیئت وزارت معارف ا.ا.ا. در کنفرانس بین المللی وزرای معارف در شهر کازان فدراتیف روسیه اشتراک نمود

محترم الحاج مولوی سخاءالله سعید معین تعلیم و تربیه وزارت معارف که در راس یک هیئت وارد شهر کازان جمهوری فدراتیف روسیه شده است در کنفرانس بین المللی وزیران معارف اشتراک نمود.
کنفرانس یاد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۴:۲۹
Background image

هیئت وزارت معارف با معاون وزارت معارف فدراتیف روسیه دیدار کرد

این دیدار که در شهر کازان جمهوری فدراتیف روسیه برگزار گردیده بود، در آن معاون وزارت معارف روسیه، ‌ اندری کورنیف، آمادگی کامل کشورش را برای همکاری در بخش تعلیم و تربیه افغانستان اعلام. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۴:۲۴
Background image

سفر رسمی هیئتی وزارت معارف  به سرپرستی معین این وزارت به جمهوری فدراتیف روسیه

محترم الحاج مولوی سخاءالله سعید معین تعلیم و تربیه وزارت معارف بنابه دعوت رسمی جمهوری فدراتیف روسیه، در راس یک هیئتی بلند رتبه ا.مارت اسلامی افغانستان به هدف اشتراک در سومین کنفرانس بین. . .

بازگشت به اخبار