برگزاری سیمینار معلوماتی«لایحه وظایف» برای معلمین جدید‌التقرر ولایات بامیان و دایکندی

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۶ - ۱۱:۵
سیل

سیمینار چهار روزه تشریح لایحه وظایف برای معلمان جدید التقرر با حضور مربیان و ترینرهای وزارت معارف در مرکز ولایت بامیان دایر شد که در آن ۴۹ تن معلمان از ولایت‌های بامیان و دایکندی شرکت کردند.
به گفته مسئولین معارف ولایت بامیان، هدف اصلی این سیمینار، آشناسازی معلمان تازه‌ استخدام شده با محتوای دقیق لایحه وظایف و شرح وظایف حرفه‌ای آنان در چارچوب مقررات معارف است.
 هم چنین برنامه "تنویر الافکار" به منظور ارتقای آگاهی‌ عمومی و تقویت بینش حرفه‌ای و اجتماعی شرکت‌کنندگان طراحی شده است که این برنامه آموزشی تا چهار روز ادامه خواهد داشت، بخش از برنامه‌های ظرفیت‌سازی و انکشاف مسلکی در سطح زون بامیان محسوب می‌شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۹:۵۷
Background image

تعمیر متوسطه درخان در ولایت بدخشان تهداب گذاشته شد

سنگ تهداب تعمیر جدید برای مکتب متوسطه درخان در ولسوالی خاش ولایت بدخشان، طی مجلسی با حضور محترم الحاج مولوی محمد طاهر جواد، رئیس و مسوولین معارف، علماء و متنفذین محل گذاشته شد.
قرار. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۹:۵۵
Background image

جذب۳۷۰ تن اطفال مهاجران به مکاتب شهرکابل

ریاست معارف شهر کابل از۳۷۰ تن اطفال مهاجران عودت‌کننده، غرض شمولیت آن ها به صنوف هفتم، هشتم و نهم، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شده بود، مسوولان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۹:۵۱
Background image

در ولایت زابل به هزینه بیش از نیم میلیون افغانی یک مکتب اعمار می شود

سنگ تهداب تعمیر جدید برای مکتب ابتدائیه گلزار در قریه گلزار ولسوالی خاک افغان ولایت زابل، روی ۱.۵ جریب زمین وقف شده از سوی مردم محل، گذاشته شد.
به گفته مسوولان معارف در ولسوالی یاد شده،. . .

بازگشت به اخبار