دیدار سرپرست وزارت معارف از لیسه امانی شهر کابل

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۹ - ۱۵:۴۰
asdf

الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف و تیم همراه شان به سلسله دیدار های شان از مدارس و مکاتب کشور، این بار غرض ملاقات و دیدار حضوری با مسئولین و پرسونل لیسه امانی شهر کابل به آن لیسه تشریف بردند.

سرپرست وزارت معارف و هیئت معیتی شان حین ورود به محوطه لیسه مذکور از طرف مسئولین، استادان و شاگردان لیسه یاد شده مورد استقبال گرم قرار گرفتند.

موصوف در دیداری که با پرسونل تدریسی، اداری و شاگردان لیسه امانی داشت، در سخنانی با اشاره به اهمیت آموختن علوم دینی و عصری گفت: بدن انسان به دو نوع غذا ضرورت دارد، یکی خوراکی و دوم غذای روحی که آن عبارت از علم می باشد، بدون شک آموختن علم شما را به خود کفایی می رساند که خود کفایی شما باعث می شود تا غیر وابسته بوده و آزاد زندگی کنید زیرا یک روز آزادی از هزار روز غلامی بهتر است.

سرپرست وزارت معارف خطاب به شاگردان گفت: شما معماران و رهبران آینده افغانستان استید و با اشاره به حدیث مبارکه حضرت محمد( صلی الله علیه وسلم) « خَيرُ النّاسِ مَن يَنفَعُ النّاسَ » تصریح کرد: بر شما لازم است تا علم بیاموزید و از فیوضات آن به وطن و ملت خود خدمت کرده و خیر برسانید.

وی از پلان ها و فراهم آوری سهولت های تعلیمی متوازن برای اولاد وطن در سراسر کشور معلومات داده، از مسئولین و استادان خواست تا جوانان را به روحیه اسلامی و خدمتگزار ملت تربیت نمایند.

سپس آمر لیسه مذکور به نمایندگی از سایرین طی سخنانی ضمن خوش آمدید سرپرست وزارت معارف به آن لیسه، از توجه رهبری وزارت معارف و در راس آن از اهتمام الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست این وزارت به تعلیم و تربیه اولاد وطن،اظهار سپاسگزاری نمود.

متعاقبا سرپرست وزارت معارف از جریان امتحان چهارونیم ماهه شاگردان لیسه متذکره دیدن نمود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۲
Background image

آغاز روند توزیع کتاب‌های درسی برای ۲۸۸ مکتب در ولایت لوگر

برای ۲۸۸ مکتب مربوط به ریاست معارف ولایت لوگر، روند توزیع کتاب‌های درسی و مواد آموزشی برای معلمان و شاگردان اصناف اصولی، به ارزش بیش از ۳۱ میلیون افغانی آغاز شده است.

این کتاب‌ها و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۰
Background image

گزارش هفتگی فعالیت‌های ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

طبق هدایت محترم مولوی جمعه‌خان «سروری»، رئیس ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف، تیم نظارتی این ریاست طی هفته گذشته با مدیران و مسئولان پنج مکتب رسمی و خصوصی واقع در ناحیه پنجم تعلیمی شهر. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۲۳
Background image

‎پایان کارسیمینار آموزشی به مربیان تربیت بدنی مکاتب شهر کابل

‎ ریاست تعلیمات اساسی و ثانوی وزارت معارف، به هدف ارتقای ظرفیت های ورزشی مربیان و معلمین تربیت بدنی مکاتب شهر کابل،سیمینار آموزشی را در رشته های والیبال و فوتسال برای ۳۰ تن معلمین ورزش. . .

بازگشت به اخبار