روسای جدید مرکز ساینس و امتحانات معیاری وزارت معارف، معرفی شدند

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۲/۵/۱۸ - ۱۰:۳۳
1233

طی مراسمی با اشتراک شماری از روسا، مسئولان و کارکنان ادارات مرکزی وزارت معارف، استاد حبیب الله خالد به حیث رئیس مرکز ساینس و مولوی شمس الرحمان حماس به صفت رئیس کمیته امتحانات معیاری وزارت معارف، معرفی شدند.
در نخست، مولوی اول گل ایوبی رئیس نصاب و انکشاف مسلکی معلمین وزارت معارف، تغییر و تبدیل را در ادارات یک اصل دانسته و آنرا در ترقی و بهبود امور اداری موثر عنوان کرد.
وی در عین حال از کارمندان و کارشناسان این ریاست‌ها خواست تا با روئسای جدید شان در پیشبرد امور اداری همکاری کنند.
متعاقباً، مولوی اسحاق حقیقی، رئیس تقنین و پالیسی وزارت معارف ضمن تبریکی به روئسای جدید، از آنان خواست تا در شکوفای و حا مشکلات ادارات جدید، تلاش های جدی به خرچ دهند.
در پایان، روسای مرکز ساینس و امتحانات معیاری، با تاکید بر اهمیت علوم دینی و عصری، تعهد کردند که از هرگونه تلاش برای پیشبرد اهداف اداره دریغ نخواهند کرد.
قابل ذکر است که پیش از این، استاد حبیب الله خالد به حیث رئیس امور متعلمین و مولوی شمس الرحمان حماس به صفت رئیس تعلیمات بدیل وزارت معارف، اجرای وظیفه می کردند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۵
Background image

اعمار دیوار احاطه برای یک مکتب در ولایت لوگر

دیوار احاطه محوطه لیسه شهدای پادخواب شانه، در مرکز ولایت لوگر، به هزینه ۱۵۰ هزار افغانی از اعمار گردیده و به بهره‌برداری سپرده شد.
این دیوار که به حمایت مالی اعضای شورای تعلیمی آن مکتب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۲
Background image

فشرده چند خبر از معارف ولایات

- پکتیکا:
برای مدرسه خانو بابا در ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا به هزینه ۷۰ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل، دیوار احاطه اعمار گردیده است.

- لوگر:
برای ۱۵۰ تن از شاگردان مکتب شهدای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۴:۳۶
Background image

کار ساخت ۴ صنف درسی برای یک باب مدرسه در ولایت زابل آغاز شد

 
با تلاش‌های آمریت معارف  و با حمایت مالی باشندگان محل، کار ساخت چهار صنف درسی جدید روی یک جریب زمین خریداری شده برای مدرسۀ تورآغا در ولسوالی نوبهار ولایت زابل آغاز شد.
ارزش تخمینی. . .

بازگشت به اخبار